Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Заљубени во другар/другарка што понатаму?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 106855" data-attributes="member: 1302"><p>Имав школски другар, најдобар најдобар најдобар. Му кажував се, како на другарка можеби и повеќе. А тој цело време да бил заљубен во мене. За полуматура ми беше партнер што не ни очекував да биде поинаку , јас другарски а тој го доживувал поинаку. Дојде средно ние тргнавме по различен пат, ама останавме другари, се гледавме се допишувавме и во еден период дури и јас почнав нешто да чувствувам повеќе, барем така мислев. Тој во една ситуација ми призна , и некако спонтано се сложивме да се обидеме. И ништо, не цел месец, едвај издржав. Се чувствував како да правам грев, тој ми беше како брат близок и мил. Раскинав и мислев да останеме пријатели. Ама Ништо, сега едно здраво едвај го имаме и тоа кога ќе се изминеме блиску еден до друг. Изгубив многу значајна личност за мојот живот. Можеби халуцинирам , но и ден денеска ме гледа носталгично кога ќе го фатам неговиот поглед навечер во кафиќ кога одиме. Јас имам дечко а и он си има девојка веќе долго време ама ете така ми изгледа, можеби грешам не знам. Му посакувам најголема среќа во животот и тоа што се изгубивме еден со друг е нешто за кое највише се каам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 106855, member: 1302"] Имав школски другар, најдобар најдобар најдобар. Му кажував се, како на другарка можеби и повеќе. А тој цело време да бил заљубен во мене. За полуматура ми беше партнер што не ни очекував да биде поинаку , јас другарски а тој го доживувал поинаку. Дојде средно ние тргнавме по различен пат, ама останавме другари, се гледавме се допишувавме и во еден период дури и јас почнав нешто да чувствувам повеќе, барем така мислев. Тој во една ситуација ми призна , и некако спонтано се сложивме да се обидеме. И ништо, не цел месец, едвај издржав. Се чувствував како да правам грев, тој ми беше како брат близок и мил. Раскинав и мислев да останеме пријатели. Ама Ништо, сега едно здраво едвај го имаме и тоа кога ќе се изминеме блиску еден до друг. Изгубив многу значајна личност за мојот живот. Можеби халуцинирам , но и ден денеска ме гледа носталгично кога ќе го фатам неговиот поглед навечер во кафиќ кога одиме. Јас имам дечко а и он си има девојка веќе долго време ама ете така ми изгледа, можеби грешам не знам. Му посакувам најголема среќа во животот и тоа што се изгубивме еден со друг е нешто за кое највише се каам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Заљубени во другар/другарка што понатаму?
На врв
Bottom