Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Засраменост
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 325899" data-attributes="member: 613"><p>Temava me natera da podrazmislam koga ustvari sum bila najzasramena.</p><p>Toa bese koga se soblekov kako od majka rodena pred desetina stranci,mazi i zeni so rakavici na racete i maski na liceto.Sramot bese tolku mnogu izmesan so strav,no koga se razbudiv se zaboraviv koga gi vidov dvete ocinja vpereni kon mene.</p><p>Od togas navaka nekako sum posmela vo pokazuvanje na svoeto telo.Da ne se razbereme pogresno,ne setam gola po ulica i prodavnici,ednostavno za mal koeficient mi e podobrena samodoverbata najverojatno.</p><p>Definitivno sramot e ona sto ne koci a morame da ja sledime tolpata.</p><p>Primerite vo vovedot nemaat vrska so covekot.Ima emocii sto covekot gi poseduva zivotnite ne gi poseduva.Ne im e mesto tuka.</p><p>Koga gresam isto sum zasramena.No toa e poinakov sram.Ne se sramam od drugite tuku od samata sebe si.Izgradenite sopstveni kriteriumi koi ispaga deka ne sme gi pocituvale dovolno ili ne sme uspeale da gi zadovolime isto taka budat emocija zasramenost.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 325899, member: 613"] Temava me natera da podrazmislam koga ustvari sum bila najzasramena. Toa bese koga se soblekov kako od majka rodena pred desetina stranci,mazi i zeni so rakavici na racete i maski na liceto.Sramot bese tolku mnogu izmesan so strav,no koga se razbudiv se zaboraviv koga gi vidov dvete ocinja vpereni kon mene. Od togas navaka nekako sum posmela vo pokazuvanje na svoeto telo.Da ne se razbereme pogresno,ne setam gola po ulica i prodavnici,ednostavno za mal koeficient mi e podobrena samodoverbata najverojatno. Definitivno sramot e ona sto ne koci a morame da ja sledime tolpata. Primerite vo vovedot nemaat vrska so covekot.Ima emocii sto covekot gi poseduva zivotnite ne gi poseduva.Ne im e mesto tuka. Koga gresam isto sum zasramena.No toa e poinakov sram.Ne se sramam od drugite tuku od samata sebe si.Izgradenite sopstveni kriteriumi koi ispaga deka ne sme gi pocituvale dovolno ili ne sme uspeale da gi zadovolime isto taka budat emocija zasramenost. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Засраменост
На врв
Bottom