Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Запознавање со неговите/нејзините родители
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Farfalla" data-source="post: 175383" data-attributes="member: 141"><p>Кога прв пат отидов кај него, бевме во врска точни 7 месеци. Понепријатно и срамежливо не сум се чувствувала никогаш.</p><p>Му беше слава, а јас од замаеност, не честитав на никој, пружив рака само. Бруки. Се повлеков во собата со неговите другари и толку од видувањето. Дури по неколку месеци отидов повторно. И ден денес, после скоро 5 години врска, јас кај него одам ретко. Еднаш, два пати месечно.</p><p>Неговото запознавање со моите беше трагикомедии. Мајка ми ме напнуваше секој ден, затоа што веќе скоро една година бевме во врска. Со татко ми случајно се имаа запознаено неколку месеци пред тоа. </p><p>Дојде момаков кај мене, дојдоа и родниниве ненајавено, па мораше да се запознава со сите, сирот. Се чувствувал како што ги меркале животнине на сточен пазар, така ми кажа.</p><p>Како и да е, помина одамна тоа, сега јас имам пријателски однос со неговите, а и тој со моите. </p><p>Моите многу го сакаат, како свое дете, мајка ми е посебно интересна, затоа што ако нешто купува за брат ми, обавезно и за него купува.</p><p>Можам да кажам дека и неговите ме почитуваат. Мајка му обавезно ме прашува како сум поминала на испит на пример, како се моите дома, роденден не испуштила да ми честита, прави ручек специјално за мене, ако купила кармин за неа, купила и за мене...</p><p>Не сакам претерана блискост ни од моја страна, ни од негова, сметам дека нема потреба додека сме во врска, ама една искрена почит секако дека е пожелна.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farfalla, post: 175383, member: 141"] Кога прв пат отидов кај него, бевме во врска точни 7 месеци. Понепријатно и срамежливо не сум се чувствувала никогаш. Му беше слава, а јас од замаеност, не честитав на никој, пружив рака само. Бруки. Се повлеков во собата со неговите другари и толку од видувањето. Дури по неколку месеци отидов повторно. И ден денес, после скоро 5 години врска, јас кај него одам ретко. Еднаш, два пати месечно. Неговото запознавање со моите беше трагикомедии. Мајка ми ме напнуваше секој ден, затоа што веќе скоро една година бевме во врска. Со татко ми случајно се имаа запознаено неколку месеци пред тоа. Дојде момаков кај мене, дојдоа и родниниве ненајавено, па мораше да се запознава со сите, сирот. Се чувствувал како што ги меркале животнине на сточен пазар, така ми кажа. Како и да е, помина одамна тоа, сега јас имам пријателски однос со неговите, а и тој со моите. Моите многу го сакаат, како свое дете, мајка ми е посебно интересна, затоа што ако нешто купува за брат ми, обавезно и за него купува. Можам да кажам дека и неговите ме почитуваат. Мајка му обавезно ме прашува како сум поминала на испит на пример, како се моите дома, роденден не испуштила да ми честита, прави ручек специјално за мене, ако купила кармин за неа, купила и за мене... Не сакам претерана блискост ни од моја страна, ни од негова, сметам дека нема потреба додека сме во врска, ама една искрена почит секако дека е пожелна. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Запознавање со неговите/нејзините родители
На врв
Bottom