Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Животот не е фер
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="rain-bow" data-source="post: 308173" data-attributes="member: 5770"><p>Според моето искуство не е фер. Кај мене многупати се покажало дека само добрите луѓе патат во животот, а оние другите уживаат во него. Сум губела многу вредни и важни работи и личности во мојот живот. Имам многу неостварени сонови, па пак на никого не посакувам лошо и не им правам лошо, додека оние кои имаат се, и немаат никакви грижи, гледаат како повеќе и повеќе да ми земат, да ме уништат. И капак на сето тоа, за било која убава работа што ми се случила да љубоморат. Но се помирив со сето тоа, и почнувам да игнорирам се што не ми се допаѓа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rain-bow, post: 308173, member: 5770"] Според моето искуство не е фер. Кај мене многупати се покажало дека само добрите луѓе патат во животот, а оние другите уживаат во него. Сум губела многу вредни и важни работи и личности во мојот живот. Имам многу неостварени сонови, па пак на никого не посакувам лошо и не им правам лошо, додека оние кои имаат се, и немаат никакви грижи, гледаат како повеќе и повеќе да ми земат, да ме уништат. И капак на сето тоа, за било која убава работа што ми се случила да љубоморат. Но се помирив со сето тоа, и почнувам да игнорирам се што не ми се допаѓа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Животот не е фер
На врв
Bottom