Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Евровизија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ditto+Maker" data-source="post: 320228" data-attributes="member: 5799"><p>Тоа беше Амината од Латвија. Од Литванија беше дуото шо се бакна на сцена и истото тоа бакнување беше подолго отколку шо треба и затоа пропуштија еден стих.</p><p>Шведска фаворит од самиот почеток. Песната без настап е послаба. Тоа го покажува огромното значење на сценскиот настап.</p><p>Мене фаворит ми беше Латвија и затоа и гласав за нив. Не им дадовме поени, но сепак мене ми се допадна песната.</p><p>На Шведска ова и е втора победа, со што е втора земја по број на победи, после Орска со 7. Искрено се надевам дека Шведска ќе ја помине оваа бројка од 7 победи, бидејќи овие години се покажуваат како најдобри за тоа. Сепак, Мелодифестивален е квалитетен фестивал каде 90% од песните во финалето се подобри од пола од песните кои ги има во финалето на Евровизија.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ditto+Maker, post: 320228, member: 5799"] Тоа беше Амината од Латвија. Од Литванија беше дуото шо се бакна на сцена и истото тоа бакнување беше подолго отколку шо треба и затоа пропуштија еден стих. Шведска фаворит од самиот почеток. Песната без настап е послаба. Тоа го покажува огромното значење на сценскиот настап. Мене фаворит ми беше Латвија и затоа и гласав за нив. Не им дадовме поени, но сепак мене ми се допадна песната. На Шведска ова и е втора победа, со што е втора земја по број на победи, после Орска со 7. Искрено се надевам дека Шведска ќе ја помине оваа бројка од 7 победи, бидејќи овие години се покажуваат како најдобри за тоа. Сепак, Мелодифестивален е квалитетен фестивал каде 90% од песните во финалето се подобри од пола од песните кои ги има во финалето на Евровизија. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Евровизија
На врв
Bottom