Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Евровизија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 290472" data-attributes="member: 272"><p>Мислам дека овој дел е клучен за сите оние кои не му ја обичаа песната. </p><p>Не дека лоша му била песната или лошо пеел - тоа е прашање на вкус. </p><p></p><p>Мене ми беше дегутантен како физичка појава. Но дека пееше подобро за разлика од ерменецот или не дај боже белгијанецот, пееше. </p><p></p><p>У глобала многу плагијати, лоши изведби... Ете и мојот фаворит беше апла плагијат - Холанѓаните. За словенците да не зборам - апла копија на Parachute на Шерил Кол. </p><p>Иберија у комплет беше добра. </p><p>Албанката ми беше на второ место. </p><p>Румунскиот пар имаа добри ефекти, макар музиката не е по мој тертип баш. Ама се слуша.</p><p></p><p></p><p>Ова е нивото на еквивалент на оние кои се бесат за типот што имал брада како и оние против, кои ја бранат различноста и хипстерајот наспроти вокалниот квалитет.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 290472, member: 272"] Мислам дека овој дел е клучен за сите оние кои не му ја обичаа песната. Не дека лоша му била песната или лошо пеел - тоа е прашање на вкус. Мене ми беше дегутантен како физичка појава. Но дека пееше подобро за разлика од ерменецот или не дај боже белгијанецот, пееше. У глобала многу плагијати, лоши изведби... Ете и мојот фаворит беше апла плагијат - Холанѓаните. За словенците да не зборам - апла копија на Parachute на Шерил Кол. Иберија у комплет беше добра. Албанката ми беше на второ место. Румунскиот пар имаа добри ефекти, макар музиката не е по мој тертип баш. Ама се слуша. Ова е нивото на еквивалент на оние кои се бесат за типот што имал брада како и оние против, кои ја бранат различноста и хипстерајот наспроти вокалниот квалитет. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Евровизија
На врв
Bottom