Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Евровизија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 231929" data-attributes="member: 272"><p>Иам неколку статуси шо ми се повртија во глава ќе ги ископирам како коментари за одредени песни</p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #37404e">Астма. Пошо Ес(т)ма е веќе зафатено.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #37404e">Овој од Азербејџан ко да е на ТВ Бинго во кабина со пари.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #37404e">Луѓе, давајте повеќе поени! - Шумуликовски за евровизија.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #37404e">Овој од Исланд као викинг шо зел лексилиум.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #37404e">Ќемалос Монтенос и Зобос си здубос убитачна комбинација. Изненадија грциве.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #37404e">(х)Ипстереш ичјебеш - Маџарите од евровизија</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #37404e">Кој к*р евнухов завија ко дракула да сисал хелиум. (романија)</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 231929, member: 272"] Иам неколку статуси шо ми се повртија во глава ќе ги ископирам како коментари за одредени песни [FONT=lucida grande][COLOR=#37404e]Астма. Пошо Ес(т)ма е веќе зафатено.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#37404e]Овој од Азербејџан ко да е на ТВ Бинго во кабина со пари.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#37404e]Луѓе, давајте повеќе поени! - Шумуликовски за евровизија.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#37404e]Овој од Исланд као викинг шо зел лексилиум.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#37404e]Ќемалос Монтенос и Зобос си здубос убитачна комбинација. Изненадија грциве.[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#37404e](х)Ипстереш ичјебеш - Маџарите од евровизија[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#37404e]Кој к*р евнухов завија ко дракула да сисал хелиум. (романија)[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Евровизија
На врв
Bottom