Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Државен испит за студенти
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 308783" data-attributes="member: 1548"><p>Јас не се мавав во гради како таа што се изглупира денес. Повеќе од 1 месец бара дебата и кажува што ќе му кажела на премиерот, како ќе му кажела, за на крај да и го пикне цел, ја дупна како балон. А и да, тие другите што гледаа како телиња можеа да бекнат нешто, вака само упропастија се, и им дадоа нешто повеќе на Курир и Латас да пишуваат и зборуваат. Нека се сликаат сега "професорите".</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 308783, member: 1548"] Јас не се мавав во гради како таа што се изглупира денес. Повеќе од 1 месец бара дебата и кажува што ќе му кажела на премиерот, како ќе му кажела, за на крај да и го пикне цел, ја дупна како балон. А и да, тие другите што гледаа како телиња можеа да бекнат нешто, вака само упропастија се, и им дадоа нешто повеќе на Курир и Латас да пишуваат и зборуваат. Нека се сликаат сега "професорите". [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Државен испит за студенти
На врв
Bottom