Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Државен испит за студенти
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="alba" data-source="post: 303271" data-attributes="member: 763"><p>Па изгледа сите си купија освен директорот на болницата во мојот град при крај е да си го купи докторатот зш никаде во во една година не се магистрира и докторира во една годнина ама ке го почекаат гледаш не им се брза иначе зборам за Штул а еве и друг пример една познаничка магистрира на на приватниот за туразам што е и беа оценките 6 и 7 и пред да им се доделат дипломите нејзе преку ноќ и се зголемија на четири 10-ки и една 9-ка и ја прогласија меѓу најдобрите 5 од таа генерација секој ден објавува слики од доделување на дипломи во Универзална. Сега нејзината приказна е ваква кога ја прашав како ги поправи оценките: како наводно се допишувала со професорката по некој предмет на фб и оваа и се пожалила дека немала просек ова-она за вработување требало и професорката го средила тоа. Е сега мене не ми е јасно кога веќе ти е готово уверението како тоа после може да се менува зш неправиме муабет за едн предмет за повеќе ?</p><p>Тоа што ке се побуните може нема да смени нешто ама ете ке се обидете барем а и испитот е само изложување на дополнителен трошок на студентот ништо друго, а тоа и да го воведат испитот демек тие што учеле само ќе го поминат јас не верувам. Некој кога би имал пари и сака диплома немора во МКД може од соседните држави и баш пред некој месец имаше како 17 или 7 (не сум сигурна) факултет затворија во Албанија баш ради лесно добивање на диплома и како ке му го проверат знаењето на тој?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alba, post: 303271, member: 763"] Па изгледа сите си купија освен директорот на болницата во мојот град при крај е да си го купи докторатот зш никаде во во една година не се магистрира и докторира во една годнина ама ке го почекаат гледаш не им се брза иначе зборам за Штул а еве и друг пример една познаничка магистрира на на приватниот за туразам што е и беа оценките 6 и 7 и пред да им се доделат дипломите нејзе преку ноќ и се зголемија на четири 10-ки и една 9-ка и ја прогласија меѓу најдобрите 5 од таа генерација секој ден објавува слики од доделување на дипломи во Универзална. Сега нејзината приказна е ваква кога ја прашав како ги поправи оценките: како наводно се допишувала со професорката по некој предмет на фб и оваа и се пожалила дека немала просек ова-она за вработување требало и професорката го средила тоа. Е сега мене не ми е јасно кога веќе ти е готово уверението како тоа после може да се менува зш неправиме муабет за едн предмет за повеќе ? Тоа што ке се побуните може нема да смени нешто ама ете ке се обидете барем а и испитот е само изложување на дополнителен трошок на студентот ништо друго, а тоа и да го воведат испитот демек тие што учеле само ќе го поминат јас не верувам. Некој кога би имал пари и сака диплома немора во МКД може од соседните држави и баш пред некој месец имаше како 17 или 7 (не сум сигурна) факултет затворија во Албанија баш ради лесно добивање на диплома и како ке му го проверат знаењето на тој? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Државен испит за студенти
На врв
Bottom