Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Државен испит за студенти
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 301922" data-attributes="member: 621"><p>Која е таа комисија која ќе оценува доктори на наука? </p><p>Ако сакаат да оценуваат факултети треба нешто и да вложат во нив. Мојот факултет пример нема видено државни пари. Лаборатории се одржуваат од нас студентите (не од пари од партиципација) и од проекти кои што ги прават самите професори. Зошто би ме оценувала државата ако не вложува во моето образование?</p><p>Дека ќе се одбегнат подмитувања мало морген. Да речеме Петко подмитил за положување предмет, како ваков тест гарантира дека ќе го открие? Ако сака ќе извади лекарска потврда дека не е способен да отиде на тестирањето. Ќе ги тестираат и пациентите за подмитување лекари?</p><p>Филтрирање на тоа кој заслужува диплома се прави на почеток, не на крај. Има кој да збори за квалитетот на факултетите, а тоа сигурно не се државни тестови.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 301922, member: 621"] Која е таа комисија која ќе оценува доктори на наука? Ако сакаат да оценуваат факултети треба нешто и да вложат во нив. Мојот факултет пример нема видено државни пари. Лаборатории се одржуваат од нас студентите (не од пари од партиципација) и од проекти кои што ги прават самите професори. Зошто би ме оценувала државата ако не вложува во моето образование? Дека ќе се одбегнат подмитувања мало морген. Да речеме Петко подмитил за положување предмет, како ваков тест гарантира дека ќе го открие? Ако сака ќе извади лекарска потврда дека не е способен да отиде на тестирањето. Ќе ги тестираат и пациентите за подмитување лекари? Филтрирање на тоа кој заслужува диплома се прави на почеток, не на крај. Има кој да збори за квалитетот на факултетите, а тоа сигурно не се државни тестови. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Државен испит за студенти
На врв
Bottom