Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
До мене е, или до него?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="●Untouchable°" data-source="post: 325534" data-attributes="member: 6296"><p>Otvoreno razgovaravme za nea. Sam kaza deka pretera taa so nejzinite muabeti . Jas otvoreno mu kazav deka toa mi smeta deka TAA vo nasiot zivot mi smeta. Sea fala Bogu ne mozam jas posle 10-15 god druzenje skros da go trgnam od toa drustvo (samo koga doagjaat so decko i od nejziniot grad togas sme zaedno, ednas na 3-4 meseci). Do sega nemase reakcii ali sega tipkava stv pretera..dali toj nejziniot ne ja zadovoluva ili sto e nz ali ovaj pat koga bese.. a be zivci mi iskina, v licr mu kazav. Ne mozam da ja podnesam a on vika kao batali ja be somo se ponizuva pred dvajcata nas.. ona ne znae deka znaes pa misli ke me isprovicira.. batali ja . </p><p>Denes bese se super. Do sega bevme zaedno.. </p><p>Mi kaza muabet kao da mi dadat resenie na rab i se zenam. (Vrskata ni e seriozna, odam kaj nego toj kaj mene . Po svadbi veselbi) uste od prviot den oficijaliziravme uste togas znaev deka ona bas za mene .. sepa se so razgovor se resava</p><p>Vecer ke se vidime i ke go prodolzime razgovorot. Otvoreni sme za vakvi raboti. Maka mi bese dane pominr poloso ali ke vidime. Sepak ne mozam da se opustam ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="●Untouchable°, post: 325534, member: 6296"] Otvoreno razgovaravme za nea. Sam kaza deka pretera taa so nejzinite muabeti . Jas otvoreno mu kazav deka toa mi smeta deka TAA vo nasiot zivot mi smeta. Sea fala Bogu ne mozam jas posle 10-15 god druzenje skros da go trgnam od toa drustvo (samo koga doagjaat so decko i od nejziniot grad togas sme zaedno, ednas na 3-4 meseci). Do sega nemase reakcii ali sega tipkava stv pretera..dali toj nejziniot ne ja zadovoluva ili sto e nz ali ovaj pat koga bese.. a be zivci mi iskina, v licr mu kazav. Ne mozam da ja podnesam a on vika kao batali ja be somo se ponizuva pred dvajcata nas.. ona ne znae deka znaes pa misli ke me isprovicira.. batali ja . Denes bese se super. Do sega bevme zaedno.. Mi kaza muabet kao da mi dadat resenie na rab i se zenam. (Vrskata ni e seriozna, odam kaj nego toj kaj mene . Po svadbi veselbi) uste od prviot den oficijaliziravme uste togas znaev deka ona bas za mene .. sepa se so razgovor se resava Vecer ke se vidime i ke go prodolzime razgovorot. Otvoreni sme za vakvi raboti. Maka mi bese dane pominr poloso ali ke vidime. Sepak ne mozam da se opustam ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
До мене е, или до него?
На врв
Bottom