Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Домашна библиотека
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Sebastian" data-source="post: 181218" data-attributes="member: 269"><p>Од книги...по број појма немам колку имам(неорганизираност то ти е)...од бесцелери до се и сешто...Фројд,Достоевски,Карл Маркс....па Пауло Коелјо неколку книги, некоја поезија,романи од не толку многу познати автори исто така ги има,македонски Цепенков и слично од пред 50 години со стоеле низ дома,Шејкспир(неколку дела негови), политички доста ги има како и неколку економски стручни....романи од исто не толку многу познати автори...</p><p>Што се однесува на е-библиотеката сигурно по број се повеќе од колку што ги има еден среден град во Македонија(мислма на градска библиотека)....и тие од најразличен вид...поезија проза,романи и се и сешто...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sebastian, post: 181218, member: 269"] Од книги...по број појма немам колку имам(неорганизираност то ти е)...од бесцелери до се и сешто...Фројд,Достоевски,Карл Маркс....па Пауло Коелјо неколку книги, некоја поезија,романи од не толку многу познати автори исто така ги има,македонски Цепенков и слично од пред 50 години со стоеле низ дома,Шејкспир(неколку дела негови), политички доста ги има како и неколку економски стручни....романи од исто не толку многу познати автори... Што се однесува на е-библиотеката сигурно по број се повеќе од колку што ги има еден среден град во Македонија(мислма на градска библиотека)....и тие од најразличен вид...поезија проза,романи и се и сешто... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Домашна библиотека
На врв
Bottom