Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Добри или лоши
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 308465" data-attributes="member: 1768"><p>Сакаш да ми кажеш дека ти во ниту еден миг не си се испонашла како како најголемиот идиот на целиот универзум? Сакаш да ми кажеш дека никого не си го повредила со своја постапка, збор, дејствие? </p><p>Постои ли таков човек што е толку „кадарен“ цел свет да го мине со ореол околу главата?</p><p>Некои работи ги правиме толку несвесно, во афект... </p><p>Секој во себе чува и волк и овца, црно и бело. Дуализмот според мене е принципот на кој што сме создадени.</p><p>Дволичност... ќе ми кажеш дека во ниту еден миг не си се смеела во друштво, а ниту шалата била интересна, ниту ти било до смеење, а Бога ми не ни ти се седело на местото. Ќе ми речеш, ама ти тоа си го правела за да не им биде лошо на другите околу тебе - Кили би рекол „Ма немој да ме ј***ш бре“. Сите сме дволични до одреден степен - колку што мислиме дека е потребно и дозволено, но не е сечија мерка/граница на дозволеното иста. </p><p>„Ти забиваат нож во грб“ - судејќи по она што го кажуваш за твојата другарка во другата тема, кое патем е и твое прво мислење ќе си дозволам да мислам дека оваа реченица ѝ е посветена токму на другарката.(<span style="font-size: 9px">ако не и цела тема)</span></p><p>Ај подразмисли малку. Тој и ти не сте функционирале. Сте раскинале. Зошто таа да не си ја проба среќата, ако нивните чувства се поврзани? Зошто таа да си скрати свое задоволство ради тебе. не е малку себично тоа? Ти си пробала, не одело, дозволи ѝ да си ја испроба својата прилика... Не е најголемиот идиот на свет ако бара насмевка и прегратка и ако таа ја добива од личност која со тебе се однесувала лошо - можеби ти си го будела лошиот дел од него, а можеби таа ќе го разбуди добриот и ќе бидат среќни заедно...</p><p>„Некој го дава цел свет само за вие да бидете задоволни и среќни, а вие со што им враќате?“ - кравата која дава млеко, ако потоа го шутне со ногата лончето во кое е „измолзено“ млекото...џабе е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 308465, member: 1768"] Сакаш да ми кажеш дека ти во ниту еден миг не си се испонашла како како најголемиот идиот на целиот универзум? Сакаш да ми кажеш дека никого не си го повредила со своја постапка, збор, дејствие? Постои ли таков човек што е толку „кадарен“ цел свет да го мине со ореол околу главата? Некои работи ги правиме толку несвесно, во афект... Секој во себе чува и волк и овца, црно и бело. Дуализмот според мене е принципот на кој што сме создадени. Дволичност... ќе ми кажеш дека во ниту еден миг не си се смеела во друштво, а ниту шалата била интересна, ниту ти било до смеење, а Бога ми не ни ти се седело на местото. Ќе ми речеш, ама ти тоа си го правела за да не им биде лошо на другите околу тебе - Кили би рекол „Ма немој да ме ј***ш бре“. Сите сме дволични до одреден степен - колку што мислиме дека е потребно и дозволено, но не е сечија мерка/граница на дозволеното иста. „Ти забиваат нож во грб“ - судејќи по она што го кажуваш за твојата другарка во другата тема, кое патем е и твое прво мислење ќе си дозволам да мислам дека оваа реченица ѝ е посветена токму на другарката.([SIZE=1]ако не и цела тема)[/SIZE] Ај подразмисли малку. Тој и ти не сте функционирале. Сте раскинале. Зошто таа да не си ја проба среќата, ако нивните чувства се поврзани? Зошто таа да си скрати свое задоволство ради тебе. не е малку себично тоа? Ти си пробала, не одело, дозволи ѝ да си ја испроба својата прилика... Не е најголемиот идиот на свет ако бара насмевка и прегратка и ако таа ја добива од личност која со тебе се однесувала лошо - можеби ти си го будела лошиот дел од него, а можеби таа ќе го разбуди добриот и ќе бидат среќни заедно... „Некој го дава цел свет само за вие да бидете задоволни и среќни, а вие со што им враќате?“ - кравата која дава млеко, ако потоа го шутне со ногата лончето во кое е „измолзено“ млекото...џабе е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Добри или лоши
На врв
Bottom