Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Дневна доза сеир
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Astrostoper" data-source="post: 43797" data-attributes="member: 660"><p><span style="font-size: 22px"><strong>Бананистан </strong></span></p><p></p><p>Вчера, околу 17, тамам ме уфати фјака, како шо научив од еден далматинец од далмацијата, ѕнони ѕвонче. Ах, отворих това очите и потоа вратата по тој редослед, и глеј го комшјата од мезазимо стои насмеан.</p><p><strong>Шо си се окезило така?</strong>, го питам. <strong>Абе ти дојдох на гости!. У пет пи ем, бре ненормален</strong>??. <strong>Абе цркна ми телевизоров а сакам да ја гледам серијата со Есмералда</strong>. <strong>Малку ли ти беше това кучкана Кармен?</strong></p><p>Како и да е, тој се навали на двоседот и му ја пиштих това Есмералда на Едо Тиви. И почна това сејата шо ја викаат шампонска , оти многу лафат и им се пењи од това устата, И така и јас се загледав и се запознав со таа Есмералда која се залапала со Хорхе, кој не бил Хорхе него Емилијано кој му бил брат близнак а таа Есмералда која кутрата ич не била во тек со настаните , како шо бил мојон комшја од мезазимо.Имал тој Хорхе и сестра, сега забравих како се викала, но била посвоена од мајка и‘ на Есмералда кога таа појма немала дека нејзиниот се швалерисал со мајка му на Хорхе и си ја донел како бебе пред прагот и демек , некој им ја тутнал да ја чуваат. И сега тој Емилијано дојде да се бари со таа Есмералда а всушност цело време ја мерка сестра и на Еспералда и цело време демек во воздух виси инцестицит . После имало уше многу заврзлами но неупејах да го сфатам комшјата , кој бесуспешно пробувал да ми објасни.</p><p>. Од почеток сценариото ми заличи на телефонски именик, многу имиња, малку дејство, но како се ближеше 6 пи ем, тогаш сфатих дека пре ќе го запамтам телефонскиот именик, ко тој Рејнимен, него дејството на серијата.Оно комшјата ме уверувал дека, ќе видам понатаму, дека изгледа таа бившата го варала швалерот со друг швалер, изгледа сиромашен па му го тупнала бебето да му го накалеми на наивниов. Така да ќе нема това инцестицит. </p><p>Кога заврши го питах, абе чоек, не те болит глаата од сите тие интригирани персоми, кои прават се друго, само не работат. Таму бе во това латино америка, никој не работи, да ти го ибам континенто</p><p>Е зашо ова ви го кажију, Па се наметнува питање, зошто такви пиздарии се случуваат само во јужна Америка? Па, за тоа шо се тие банана држави и граѓаните на тие држави се бананистанци.</p><p>Ете сега, се противам, нашата држава некој да ја нарекува Банана држава , оти тоа не е точно, кај нас точно се знае кој со кого и кој кому му го начукал и не поминуваат такви Емилијани кои залапуваат иконогнито и кај нас тешко може некој самиот себеси да си ували бебе пред прагот и демек женаму ќе му го проголта како маслинка.</p><p>Ние сме високо информатичка држава, вирелес, на цела територија и непроаѓаат иконогнита тај нас.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Astrostoper, post: 43797, member: 660"] [SIZE=6][B]Бананистан [/B][/SIZE] Вчера, околу 17, тамам ме уфати фјака, како шо научив од еден далматинец од далмацијата, ѕнони ѕвонче. Ах, отворих това очите и потоа вратата по тој редослед, и глеј го комшјата од мезазимо стои насмеан. [B]Шо си се окезило така?[/B], го питам. [B]Абе ти дојдох на гости!. У пет пи ем, бре ненормален[/B]??. [B]Абе цркна ми телевизоров а сакам да ја гледам серијата со Есмералда[/B]. [B]Малку ли ти беше това кучкана Кармен?[/B] Како и да е, тој се навали на двоседот и му ја пиштих това Есмералда на Едо Тиви. И почна това сејата шо ја викаат шампонска , оти многу лафат и им се пењи од това устата, И така и јас се загледав и се запознав со таа Есмералда која се залапала со Хорхе, кој не бил Хорхе него Емилијано кој му бил брат близнак а таа Есмералда која кутрата ич не била во тек со настаните , како шо бил мојон комшја од мезазимо.Имал тој Хорхе и сестра, сега забравих како се викала, но била посвоена од мајка и‘ на Есмералда кога таа појма немала дека нејзиниот се швалерисал со мајка му на Хорхе и си ја донел како бебе пред прагот и демек , некој им ја тутнал да ја чуваат. И сега тој Емилијано дојде да се бари со таа Есмералда а всушност цело време ја мерка сестра и на Еспералда и цело време демек во воздух виси инцестицит . После имало уше многу заврзлами но неупејах да го сфатам комшјата , кој бесуспешно пробувал да ми објасни. . Од почеток сценариото ми заличи на телефонски именик, многу имиња, малку дејство, но како се ближеше 6 пи ем, тогаш сфатих дека пре ќе го запамтам телефонскиот именик, ко тој Рејнимен, него дејството на серијата.Оно комшјата ме уверувал дека, ќе видам понатаму, дека изгледа таа бившата го варала швалерот со друг швалер, изгледа сиромашен па му го тупнала бебето да му го накалеми на наивниов. Така да ќе нема това инцестицит. Кога заврши го питах, абе чоек, не те болит глаата од сите тие интригирани персоми, кои прават се друго, само не работат. Таму бе во това латино америка, никој не работи, да ти го ибам континенто Е зашо ова ви го кажију, Па се наметнува питање, зошто такви пиздарии се случуваат само во јужна Америка? Па, за тоа шо се тие банана држави и граѓаните на тие држави се бананистанци. Ете сега, се противам, нашата држава некој да ја нарекува Банана држава , оти тоа не е точно, кај нас точно се знае кој со кого и кој кому му го начукал и не поминуваат такви Емилијани кои залапуваат иконогнито и кај нас тешко може некој самиот себеси да си ували бебе пред прагот и демек женаму ќе му го проголта како маслинка. Ние сме високо информатичка држава, вирелес, на цела територија и непроаѓаат иконогнита тај нас. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Дневна доза сеир
На врв
Bottom