Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Дневна доза сеир
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Astrostoper" data-source="post: 42875" data-attributes="member: 660"><p><span style="font-size: 22px"><strong>Трилер Кармен </strong></span></p><p></p><p>Пред некое време, мојон комшја, тој бре од мезазимо, ми вика- <strong>Еј комшјо набавив 4 карти за Кармен, па да се култивираме, нешо у последње време зариѓавме.</strong></p><p>Го гледам, ко да паднал на Марс, <strong>Ти то озбилно?? Да, бе, јас имам 4 карти а ти понеси семки и одиме во тој Драматуршки театро, денес вечер. Океј -</strong> му рекох, и помислив дека немам баш време психијски да се припремам за тоа, де.</p><p>Отидовме и го утнавме театрото не бил тој Драматуршки него Народен и малкуцка закаснивме. Пази богати, палтата си ги оставивме во таа гарде роба и ни дадоа бројчиња, додека стигнавме во салана си купивме и Либредо, таму прочитахме шо ќе се случује со таа Кармен.</p><p>Мене ми дојде ко тие прераскажувачи на филмои шо ќе ти кажат пред време шо ќе се деси и ќе ти го расипаат филинго, и така дознав дека убиецот ќе биде Донхосе , да ти ибам тоа либредо, а уше го плативме по 100 ка помад.</p><p>Седнавме ,се стемни, и почна, тие почнаа нешо да пеат на музика и одвај чекав кога ќе заврши таа уводната шпица. но никако да почне. После приметих горе бре турија некои титли, па таа мојана ми рече дека тоа е превод. Пази бре курафте техник , почнаа и песните да ги преведуваат.</p><p>После сат и кусур заврши, но џабе се радувах, оти ми рекоа дека е прва пауза, а и чудно ми беше дека до сега никој не ја утепал кучкана. После пауза нишо ново, пак пејат, оно пеењето било чудно, некако ко да се пренемагаат. Мислам дека повеќе треба да учат това пеење, това Цеца неучена многу, а сепак лепо пева, се е до дифрагмата.</p><p>Еден доктор ми кажал дека дифрагма била мембрана еластичка, која ги дели болестите на градниот кош од болестите на пробавниот трактор, па затоа знам шо значит дифрагма.</p><p>Да се вратам на Кармен , таа го остај тој Донхозе да труне у затвор, не дека сфатив од тоава нивното певање, но прочитах во това либредо за 100 ден комад, а таа се фана со тој Ескамил шо ги тепал бикоите, а и беше подобар шизик, да ви кажам право.</p><p>Жените не ми дадоа да ги извадам семките оти не е куртулорошки ни по бонитон, па ми останаа за утре, за утакмица на ТВ канал 5.</p><p>Имало уште една пауза, многу бре тоа тегнат питу, но после паузата се уверих, дека навистина убиецот бил Донхозе, ами испадна дека това не бил трилер оти по цело време не се појавил ни еден дедектив, кој ќе го истражува убиството. а и одма од како и го кркна ножов, заррши.</p><p>Јас и комшјата највише апла аплајдиравме и бевме среќни, дека се култивиравме, од 20 до 24 00, четири сати бре, тоа се две утакмици.</p><p>Сега сме култивирани за долг период, се додека на тој мојон комшја од мезазимот не му текни пак некоја идиотска идеја на умо. </p><p>поздрав</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Astrostoper, post: 42875, member: 660"] [SIZE=6][B]Трилер Кармен [/B][/SIZE] Пред некое време, мојон комшја, тој бре од мезазимо, ми вика- [B]Еј комшјо набавив 4 карти за Кармен, па да се култивираме, нешо у последње време зариѓавме.[/B] Го гледам, ко да паднал на Марс, [B]Ти то озбилно?? Да, бе, јас имам 4 карти а ти понеси семки и одиме во тој Драматуршки театро, денес вечер. Океј -[/B] му рекох, и помислив дека немам баш време психијски да се припремам за тоа, де. Отидовме и го утнавме театрото не бил тој Драматуршки него Народен и малкуцка закаснивме. Пази богати, палтата си ги оставивме во таа гарде роба и ни дадоа бројчиња, додека стигнавме во салана си купивме и Либредо, таму прочитахме шо ќе се случује со таа Кармен. Мене ми дојде ко тие прераскажувачи на филмои шо ќе ти кажат пред време шо ќе се деси и ќе ти го расипаат филинго, и така дознав дека убиецот ќе биде Донхосе , да ти ибам тоа либредо, а уше го плативме по 100 ка помад. Седнавме ,се стемни, и почна, тие почнаа нешо да пеат на музика и одвај чекав кога ќе заврши таа уводната шпица. но никако да почне. После приметих горе бре турија некои титли, па таа мојана ми рече дека тоа е превод. Пази бре курафте техник , почнаа и песните да ги преведуваат. После сат и кусур заврши, но џабе се радувах, оти ми рекоа дека е прва пауза, а и чудно ми беше дека до сега никој не ја утепал кучкана. После пауза нишо ново, пак пејат, оно пеењето било чудно, некако ко да се пренемагаат. Мислам дека повеќе треба да учат това пеење, това Цеца неучена многу, а сепак лепо пева, се е до дифрагмата. Еден доктор ми кажал дека дифрагма била мембрана еластичка, која ги дели болестите на градниот кош од болестите на пробавниот трактор, па затоа знам шо значит дифрагма. Да се вратам на Кармен , таа го остај тој Донхозе да труне у затвор, не дека сфатив од тоава нивното певање, но прочитах во това либредо за 100 ден комад, а таа се фана со тој Ескамил шо ги тепал бикоите, а и беше подобар шизик, да ви кажам право. Жените не ми дадоа да ги извадам семките оти не е куртулорошки ни по бонитон, па ми останаа за утре, за утакмица на ТВ канал 5. Имало уште една пауза, многу бре тоа тегнат питу, но после паузата се уверих, дека навистина убиецот бил Донхозе, ами испадна дека това не бил трилер оти по цело време не се појавил ни еден дедектив, кој ќе го истражува убиството. а и одма од како и го кркна ножов, заррши. Јас и комшјата највише апла аплајдиравме и бевме среќни, дека се култивиравме, од 20 до 24 00, четири сати бре, тоа се две утакмици. Сега сме култивирани за долг период, се додека на тој мојон комшја од мезазимот не му текни пак некоја идиотска идеја на умо. поздрав [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Дневна доза сеир
На врв
Bottom