Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Дневна доза сеир
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Astrostoper" data-source="post: 39351" data-attributes="member: 660"><p><span style="font-size: 22px"><strong>5 фликса</strong></span></p><p></p><p></p><p>Вчера излегов пред зградата, да испушам ка клупа цигара , оти ми обесује она мојана, дека тој картан од цигарите се лепит на трапетите шо ги ставивме во 2001 и затова се жути. Ваа, незнаит дека сега се модерни тие пастелински бои.</p><p>Шо ми беше лафот. А да се појави комшијата од мезазино бесен шо писмото не го примија уше во тоа Автокомандо и не ја платија фрактурата, шо сум па јас крив кога таа у пошча незнаит шо е коремандо писмо.</p><p>Ми вика <strong>Ти е**м пошчата</strong>, и јас викам <strong>Да срање е, требало во таа трансакција со трае 19 години одамно да се приватира а не РАДИО, НЕ РАДИО, РАДИО ТИ СВИРА</strong>. тој ми рече, ај да уплатиме во кланионица утакмици оти денес има 5 фликса. Знае дека Фенербахче и Галатасарај си ги купујат това утакмици до крајот на сезоната. Му поверувах дека тие турките знаат да прават ногу добро работи шо несмеат да се прават и уплатихме на шлатер за петстотка две тикети со се‘ ДВД оти државата данок си го зима припејд.</p><p>Нормално, глуп сум шо го слушам комшијата , да бил паметен немаше да живее во мезазим и ќе си купеше некој стан на нормалнио спрат каде има врата од лифт, изгубих на негоите сигирни 5 фликса 250 денари.</p><p>Денес ми вика, дека ова му се случује еднаш за 100 години, Му рекох, <strong>ЕЈ,</strong></p><p><strong>комшо да не мислиш дека во това Ласвегас Невадата светлата светат за играчите и дека това струјата од нукларката ја плаќат газдите за гасината.</strong></p><p>Епа, тие светла бреј никогаш не са гасат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Astrostoper, post: 39351, member: 660"] [SIZE=6][B]5 фликса[/B][/SIZE] Вчера излегов пред зградата, да испушам ка клупа цигара , оти ми обесује она мојана, дека тој картан од цигарите се лепит на трапетите шо ги ставивме во 2001 и затова се жути. Ваа, незнаит дека сега се модерни тие пастелински бои. Шо ми беше лафот. А да се појави комшијата од мезазино бесен шо писмото не го примија уше во тоа Автокомандо и не ја платија фрактурата, шо сум па јас крив кога таа у пошча незнаит шо е коремандо писмо. Ми вика [B]Ти е**м пошчата[/B], и јас викам [B]Да срање е, требало во таа трансакција со трае 19 години одамно да се приватира а не РАДИО, НЕ РАДИО, РАДИО ТИ СВИРА[/B]. тој ми рече, ај да уплатиме во кланионица утакмици оти денес има 5 фликса. Знае дека Фенербахче и Галатасарај си ги купујат това утакмици до крајот на сезоната. Му поверувах дека тие турките знаат да прават ногу добро работи шо несмеат да се прават и уплатихме на шлатер за петстотка две тикети со се‘ ДВД оти државата данок си го зима припејд. Нормално, глуп сум шо го слушам комшијата , да бил паметен немаше да живее во мезазим и ќе си купеше некој стан на нормалнио спрат каде има врата од лифт, изгубих на негоите сигирни 5 фликса 250 денари. Денес ми вика, дека ова му се случује еднаш за 100 години, Му рекох, [B]ЕЈ, комшо да не мислиш дека во това Ласвегас Невадата светлата светат за играчите и дека това струјата од нукларката ја плаќат газдите за гасината.[/B] Епа, тие светла бреј никогаш не са гасат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Дневна доза сеир
На врв
Bottom