Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Дневна доза сеир
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Astrostoper" data-source="post: 38641" data-attributes="member: 660"><p><span style="font-size: 22px"><strong><span style="font-size: 15px">Комшијата се врнал домче. </span></strong></span></p><p></p><p>Комшијата мој, тој од мезазимот вчера ни дојде на нас на гости со комшифката и беше убо избричен и на това левата и десната страна и е сега ногу најарен, но мора да јаде това дијета. Така му рече тој крдоваскуланен примус од това државната.</p><p>Шо пиеш комшо? го питах , моит една ж‘та? Не бре забрањено ми е дај еден намештај ако имаш. Абе имам, шо да немам, си викам ефтин е и ако читам по това весниците дека намештајот од това БУ ЈО ТО бил демек скуп, везе незнаат тие новинарите шо е скупо.Намештај скуп, како не.</p><p>Така им турих од това намештајот и комшијката почна да збори за таа песна на евровизион, за тие нашите, како се викат де, тие копи пасте, а да, близјаци од това нектајм. Вели биле ногу слатки и демек нивните девојчина сто пати телефонираа на тој број да победуваат. Да бе сто пати а да ми врне кредит, шо потроших на таа најбрза помош ич не му текује, но јас сум филадендрон и сакам љуѓе, па не му спомнују.</p><p>Е од комшијката дознах дека таа Каљопи се занесуела и дека нема да концертисује во Македонија, оти таа нема да оит во Москва и мисли дека и побегнал последниот еспресо.И дека слушала, дека му е лута и на тој нејзиниот копиљ, шо цицијашил на мобилката и не се јавуел за неја.</p><p>Ама пиело тој комшија намештај и ако му пикнаха некои стентапи, галје да си нема, да дадиш уше еден, вика, за друга нога. Има само две ноги това ви гарантују оти комшивката по цели денои се дере од това мезазимо а онадуена жена немоит да не е орасположена секи ден, не?</p><p>Послем комшивката ги оговараше сите почнуејќи од први спарт до поткроето а нашиот спарт го рипна, изгледа е скеротична и заборавила до кај стигнала, саках да ја кодигирам, но мојана ми даваше некои сијукси индијски знаци и ја разбрах, да ненапрајме неѓукомшиски ицидент.</p><p>Па испадна дека во нашата зграда чинат само тие од мезазинот и ние од први.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Astrostoper, post: 38641, member: 660"] [SIZE=6][B][SIZE=4]Комшијата се врнал домче. [/SIZE][/B][/SIZE] Комшијата мој, тој од мезазимот вчера ни дојде на нас на гости со комшифката и беше убо избричен и на това левата и десната страна и е сега ногу најарен, но мора да јаде това дијета. Така му рече тој крдоваскуланен примус од това државната. Шо пиеш комшо? го питах , моит една ж‘та? Не бре забрањено ми е дај еден намештај ако имаш. Абе имам, шо да немам, си викам ефтин е и ако читам по това весниците дека намештајот од това БУ ЈО ТО бил демек скуп, везе незнаат тие новинарите шо е скупо.Намештај скуп, како не. Така им турих од това намештајот и комшијката почна да збори за таа песна на евровизион, за тие нашите, како се викат де, тие копи пасте, а да, близјаци од това нектајм. Вели биле ногу слатки и демек нивните девојчина сто пати телефонираа на тој број да победуваат. Да бе сто пати а да ми врне кредит, шо потроших на таа најбрза помош ич не му текује, но јас сум филадендрон и сакам љуѓе, па не му спомнују. Е од комшијката дознах дека таа Каљопи се занесуела и дека нема да концертисује во Македонија, оти таа нема да оит во Москва и мисли дека и побегнал последниот еспресо.И дека слушала, дека му е лута и на тој нејзиниот копиљ, шо цицијашил на мобилката и не се јавуел за неја. Ама пиело тој комшија намештај и ако му пикнаха некои стентапи, галје да си нема, да дадиш уше еден, вика, за друга нога. Има само две ноги това ви гарантују оти комшивката по цели денои се дере од това мезазимо а онадуена жена немоит да не е орасположена секи ден, не? Послем комшивката ги оговараше сите почнуејќи од први спарт до поткроето а нашиот спарт го рипна, изгледа е скеротична и заборавила до кај стигнала, саках да ја кодигирам, но мојана ми даваше некои сијукси индијски знаци и ја разбрах, да ненапрајме неѓукомшиски ицидент. Па испадна дека во нашата зграда чинат само тие од мезазинот и ние од први. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Дневна доза сеир
На врв
Bottom