Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Детството ми помина со...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 345349" data-attributes="member: 1867"><p>Имав повеќе фази во детството, најраната е онаа помината низ болници и колку и да звучи неверојатно имам сеќавања од периодот кога сум имала околу две и пол години. Во тој период единствена занимација ми беа книги, сликовници, прибор за цртање и сл. Немаше многу авантури тој период освен кога ке имаше уште некое болно дете со мене во собата и бидејки како искусен болесник ги знаев сите финти и ги лажев децата дека треба да скокаат додека им тече инфузија за да истече побрзо, па така се изместуваа игли, се одлепуваа фластери, а најинтересно ми беше кога ке се врати крвта во цревото... Исто така интересна случка беше кога на сестрата случајно и се скрши топломерот и се растури живата насекаде.</p><p>Во периодот кога тргнав на училиште, бев многу бунтовна и се тепав со сите деца. Беснеев за сите години поминати во кревет. Чичко ми ми беше учител и тоа максимално го злоупотребував, ги уценував децата дека ако не направат така како што сакам, ке ги кажам на учителот и замислете, сите до едно ме слушаа, се додека едно девојче, малку покрупно од останатите не ме искрши од ќотек, па потоа морав некако да најдам начин да се здружам со нејзе за да бидеме непобедлив тим, што и се случи.</p><p>Потоа следеше еден мирен период кога сакав да бидам сама, да фантазирам и да се изразувам креативно. Тогаш сите деца ми беа глупи и со никого не се дружев. Го поминував времето со животни, уште тогаш учев да садам цвеќиња, да ги распознавам отровните и неотровните печурки и тн.</p><p></p><p>Пубертетот ми започна можеби и малку порано од другите врснички и тогаш се случија огромни и нагли промени во мене кои не се за оваа тема.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 345349, member: 1867"] Имав повеќе фази во детството, најраната е онаа помината низ болници и колку и да звучи неверојатно имам сеќавања од периодот кога сум имала околу две и пол години. Во тој период единствена занимација ми беа книги, сликовници, прибор за цртање и сл. Немаше многу авантури тој период освен кога ке имаше уште некое болно дете со мене во собата и бидејки како искусен болесник ги знаев сите финти и ги лажев децата дека треба да скокаат додека им тече инфузија за да истече побрзо, па така се изместуваа игли, се одлепуваа фластери, а најинтересно ми беше кога ке се врати крвта во цревото... Исто така интересна случка беше кога на сестрата случајно и се скрши топломерот и се растури живата насекаде. Во периодот кога тргнав на училиште, бев многу бунтовна и се тепав со сите деца. Беснеев за сите години поминати во кревет. Чичко ми ми беше учител и тоа максимално го злоупотребував, ги уценував децата дека ако не направат така како што сакам, ке ги кажам на учителот и замислете, сите до едно ме слушаа, се додека едно девојче, малку покрупно од останатите не ме искрши од ќотек, па потоа морав некако да најдам начин да се здружам со нејзе за да бидеме непобедлив тим, што и се случи. Потоа следеше еден мирен период кога сакав да бидам сама, да фантазирам и да се изразувам креативно. Тогаш сите деца ми беа глупи и со никого не се дружев. Го поминував времето со животни, уште тогаш учев да садам цвеќиња, да ги распознавам отровните и неотровните печурки и тн. Пубертетот ми започна можеби и малку порано од другите врснички и тогаш се случија огромни и нагли промени во мене кои не се за оваа тема. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Детството ми помина со...
На врв
Bottom