Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Денес сфатив...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 295901" data-attributes="member: 3931"><p>Во денешно време,кога имаме најмногу за јадење,кога најмногу шетаме,одиме по одмори,кога имаме разноврсни технички помагала,играчки задоволста,народот е се повеке депресивен ,болен во умот,болен во душа,најмногу самоубиства и тоа млади луѓе,најмногу разводи идр.Духовното требало и треба и се повеке ке ни треба за да се справиме со болестите на живеењето.Емоциите и чувствата може да се контролираат,душата и психата да се ојачат.Харизмата е нешто друго,не мора сите луѓе да ја поседуваат.Сфатив многу убаво дека не сакам да бидам со наведната глава и да кукам по цел ден како не сум задоволна,не сакам да пијам дијазепами и др.лекови,а верувај дека духовното учење или читање,јогата,медитацијата,многу ми помогнале да не паднам со духот и да не барам помош од психијатар.Така да Лена,јас не се согласувам со тебе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 295901, member: 3931"] Во денешно време,кога имаме најмногу за јадење,кога најмногу шетаме,одиме по одмори,кога имаме разноврсни технички помагала,играчки задоволста,народот е се повеке депресивен ,болен во умот,болен во душа,најмногу самоубиства и тоа млади луѓе,најмногу разводи идр.Духовното требало и треба и се повеке ке ни треба за да се справиме со болестите на живеењето.Емоциите и чувствата може да се контролираат,душата и психата да се ојачат.Харизмата е нешто друго,не мора сите луѓе да ја поседуваат.Сфатив многу убаво дека не сакам да бидам со наведната глава и да кукам по цел ден како не сум задоволна,не сакам да пијам дијазепами и др.лекови,а верувај дека духовното учење или читање,јогата,медитацијата,многу ми помогнале да не паднам со духот и да не барам помош од психијатар.Така да Лена,јас не се согласувам со тебе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Денес сфатив...
На врв
Bottom