Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Денес ме натажи...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Крисимече" data-source="post: 215205" data-attributes="member: 2646"><p>Денеска што ми се случи :</p><p>Со цело срце и душа сакав да споделам еден прекрасен рецепет во гурманското катче во форумот на Кајгана.</p><p>Тој рецепт е во мојата фамилија со генерации, И е Боженствено јадење. Лично сакав да ги почастам сиде добри луѓе на тој форум, и да го подарам моето наследство како нов член. Фитбекот беше банирање на еден ден затоа што ми требаше малку време за да го напишам рецептот бидејќи морав да ја препрашам бабами (која е стара, и спора) за точните намирници.</p><p>Тоа многу ме натажи затоа што со цело срце сакав да споделам нешто што ми е лично, и да го разубавам овој свет.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Крисимече, post: 215205, member: 2646"] Денеска што ми се случи : Со цело срце и душа сакав да споделам еден прекрасен рецепет во гурманското катче во форумот на Кајгана. Тој рецепт е во мојата фамилија со генерации, И е Боженствено јадење. Лично сакав да ги почастам сиде добри луѓе на тој форум, и да го подарам моето наследство како нов член. Фитбекот беше банирање на еден ден затоа што ми требаше малку време за да го напишам рецептот бидејќи морав да ја препрашам бабами (која е стара, и спора) за точните намирници. Тоа многу ме натажи затоа што со цело срце сакав да споделам нешто што ми е лично, и да го разубавам овој свет. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Денес ме натажи...
На врв
Bottom