Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Да можевте да изберете, во која држава би сакале да живеете?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 59318" data-attributes="member: 272"><p>Европски ѓак сум. </p><p>Од Британија - <strong>Јорк,</strong> Единбург, Оксфорд. </p><p>Од Ирска - Даблин</p><p>Од Шпанија -<strong> Барселона</strong>, Валенсија, Гранада.</p><p>Од Италија - Верона, <strong>Фиренца,</strong> Наполи. </p><p>Од Франција - Бордо, Кале, Лион, <strong>Орлеан.</strong></p><p>Од Германија -<strong> Визбаден, Маинц,</strong> Минхен, Келн.</p><p>Од Австрија - <strong>Виена </strong></p><p>Од Швајцарија - Женева. </p><p>Од БеНеЛукс - Ротердам, <strong>Амстердам</strong>, Брисел.</p><p>Од Екс Ју -<strong> Котор</strong>, Сараево, Требиње Љубљана,<strong> Дубровник</strong>, Брач, Велес, Нови Сад, Ниш. </p><p>Од источноевропскиве - Прага, Вроцлав.</p><p>Северните не ми се по ќејф.</p><p>Од Русија - Новгород, <strong>Петербург. </strong></p><p>Од Украина - <strong>Одеса</strong></p><p>Од Турција - <strong>Истанбул.</strong></p><p>(Decisions, decisions)</p><p><span style="font-size: 9px">* болдот е за оние градови кои ми се животна желба да ги посетам. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 59318, member: 272"] Европски ѓак сум. Од Британија - [B]Јорк,[/B] Единбург, Оксфорд. Од Ирска - Даблин Од Шпанија -[B] Барселона[/B], Валенсија, Гранада. Од Италија - Верона, [B]Фиренца,[/B] Наполи. Од Франција - Бордо, Кале, Лион, [B]Орлеан.[/B] Од Германија -[B] Визбаден, Маинц,[/B] Минхен, Келн. Од Австрија - [B]Виена [/B] Од Швајцарија - Женева. Од БеНеЛукс - Ротердам, [B]Амстердам[/B], Брисел. Од Екс Ју -[B] Котор[/B], Сараево, Требиње Љубљана,[B] Дубровник[/B], Брач, Велес, Нови Сад, Ниш. Од источноевропскиве - Прага, Вроцлав. Северните не ми се по ќејф. Од Русија - Новгород, [B]Петербург. [/B] Од Украина - [B]Одеса[/B] Од Турција - [B]Истанбул.[/B] (Decisions, decisions) [SIZE=1]* болдот е за оние градови кои ми се животна желба да ги посетам. [/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Да можевте да изберете, во која држава би сакале да живеете?
На врв
Bottom