Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дали џентлмените се загрозен вид во изумирање?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 119569" data-attributes="member: 229"><p>Просто и едноставно, ако нема дами, нема ни џентлмени и обратно.</p><p>Тие две работи си одат правопропорционално. Не можам јас да барам од некој да се однесува спрема мене како спрема принцеза ако јас пцујам како кочијаш, и не може тој од мене да бара да се однесувам ко дама ако тој се однесува ко дете и најголем машки подвиг му е да седне со пивото пред ТВ и да ми рече да му направам сендвич.</p><p>Така да, и двата вида сами си се убиваат во поим.</p><p></p><p>А веќе друга тема е што многу машки се полетуваат по лесни женски, и многу женски летаат по ванаби бед бојс.</p><p>Тоа е веќе она чукање у ташак у стилу „Види ме ти мене, се’ живо можам да завртам. Фаца сум.“</p><p>Но минливо е. На крај сепак секој со свој калибар ќе си заврши.</p><p>Едно е краткотрајна авантура колку да се омрси бркот, а сосема други квалитети се бараат за сериозна врска.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 119569, member: 229"] Просто и едноставно, ако нема дами, нема ни џентлмени и обратно. Тие две работи си одат правопропорционално. Не можам јас да барам од некој да се однесува спрема мене како спрема принцеза ако јас пцујам како кочијаш, и не може тој од мене да бара да се однесувам ко дама ако тој се однесува ко дете и најголем машки подвиг му е да седне со пивото пред ТВ и да ми рече да му направам сендвич. Така да, и двата вида сами си се убиваат во поим. А веќе друга тема е што многу машки се полетуваат по лесни женски, и многу женски летаат по ванаби бед бојс. Тоа е веќе она чукање у ташак у стилу „Види ме ти мене, се’ живо можам да завртам. Фаца сум.“ Но минливо е. На крај сепак секој со свој калибар ќе си заврши. Едно е краткотрајна авантура колку да се омрси бркот, а сосема други квалитети се бараат за сериозна врска. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дали џентлмените се загрозен вид во изумирање?
На врв
Bottom