Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Дали сте задоволни од понудената програма на македонските телевизии?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MyBella" data-source="post: 15488" data-attributes="member: 300"><p>Темава ми е слаба точка секое пуштање на ТВ ме фаќа нервоза, сите зборат на МТВ немало ништо, Мтв дава филмови од на дедо Ное времето итн., а другиве демек поарни се ако нема шпански серии, има индијски, ако нема индијски тука се турските или пак некоја бедна емисија со некоја растрафена водителка со ни самата не знае што зборува со еден збор СРАМОТА.</p><p>А пак за дигиталниве понуди од типот на БООМ ТВ ќе го земам за пример зашто тоа имам по дома незнам зашто ги плаќаме и како можат едно исто да даваат како неколку снимени филмови и емисии да имаат и се истите ги пуштаат во нормална држава не би можеле да опстојат ама кај нас пари се наполнија.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MyBella, post: 15488, member: 300"] Темава ми е слаба точка секое пуштање на ТВ ме фаќа нервоза, сите зборат на МТВ немало ништо, Мтв дава филмови од на дедо Ное времето итн., а другиве демек поарни се ако нема шпански серии, има индијски, ако нема индијски тука се турските или пак некоја бедна емисија со некоја растрафена водителка со ни самата не знае што зборува со еден збор СРАМОТА. А пак за дигиталниве понуди од типот на БООМ ТВ ќе го земам за пример зашто тоа имам по дома незнам зашто ги плаќаме и како можат едно исто да даваат како неколку снимени филмови и емисии да имаат и се истите ги пуштаат во нормална држава не би можеле да опстојат ама кај нас пари се наполнија. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Дали сте задоволни од понудената програма на македонските телевизии?
На врв
Bottom