Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Дали сте задоволни од нашето здравство?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="BioTrpe" data-source="post: 358424" data-attributes="member: 6419"><p>Таму пред ординацијата пример има 10 обични луѓе кои чекаат ред, а се појави еден познат или еден со врски со докторот, па секогаш може да се развика некој, скара со тој, или ако дојде и до ќутек, ред си е ред, и тоа е, а сега доколку некој сака да го пушти преку ред, тогаш овој првиот треба да оди последен бидејки пропуштениот пријател бил последен а сега го зафатил неговото место, направиле промена на местата.</p><p>Инаку многу е глупо кога во маркет пред мене некој стои со 3 корпи, јас зад него со 2 корпи, а зад мене со една кутија цигари, и овој пред мене му вели дека ке го пушти преку ред, штом така тогаш тој првиот треба да дојде на трето место односно зад мене, па истото беше и порано.</p><p>Како и да е, мое мислење е дека Мој Термин е ужасна работа, и треба да си се вратиме на стариот режим. </p><p>Фала молим.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BioTrpe, post: 358424, member: 6419"] Таму пред ординацијата пример има 10 обични луѓе кои чекаат ред, а се појави еден познат или еден со врски со докторот, па секогаш може да се развика некој, скара со тој, или ако дојде и до ќутек, ред си е ред, и тоа е, а сега доколку некој сака да го пушти преку ред, тогаш овој првиот треба да оди последен бидејки пропуштениот пријател бил последен а сега го зафатил неговото место, направиле промена на местата. Инаку многу е глупо кога во маркет пред мене некој стои со 3 корпи, јас зад него со 2 корпи, а зад мене со една кутија цигари, и овој пред мене му вели дека ке го пушти преку ред, штом така тогаш тој првиот треба да дојде на трето место односно зад мене, па истото беше и порано. Како и да е, мое мислење е дека Мој Термин е ужасна работа, и треба да си се вратиме на стариот режим. Фала молим. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Дали сте задоволни од нашето здравство?
На врв
Bottom