Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Дали сте задоволни од нашето здравство?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 311815" data-attributes="member: 229"><p>И еве го здравството на дело.</p><p>Си отиде мало дете ради некакви си „процедури“...ваљда гледале и од тоа како да исперат пари, па за бедни 30.000 евра што на еден пат во странство ги трошат, згасна живот. И тоа е еден од стотици случаи. Колку само не добиле медиумска покривност...</p><p>И сега никој не се огласува. Преџи бриго другоме, иако претходно беше преџи славо мени, дури се чукаа во гради кој што ќе направи за малата.</p><p>Да видам нивно дете да беше дали ќе требаа толку процедури. Него удри по сиромавиот, отрпнал на болка тој.</p><p>Беда. Па не биди гневен после.</p><p></p><p>Претходнава недела, ради блиска личност, скоро секој ден бев во државна. Човеков врзан за инфузија по 24 часа, не може да мрдне до вц или да си земе храна од масата, и ако не се цимерите, да останеш гладен и помочан во кревет. Цревата си се откачуваат, крв си фршти, овие сами си ги местат како знаат...страшно. Сум се наежила за цел живот.</p><p>Пајажините и лебарките што лазат по ѕид и комотно може да си ги крцнеш уз јадење, се само бонус.</p><p>Нема везе, може па видниве европски фаци ќе си речат „Може немаат решено име, ама види бе шубава јајцевидна сала имаат. Дај еден влез во ЕУ.“</p><p>Па и едно панорамско, здравје...да ја видиме и ние мизеријата од високо.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 311815, member: 229"] И еве го здравството на дело. Си отиде мало дете ради некакви си „процедури“...ваљда гледале и од тоа како да исперат пари, па за бедни 30.000 евра што на еден пат во странство ги трошат, згасна живот. И тоа е еден од стотици случаи. Колку само не добиле медиумска покривност... И сега никој не се огласува. Преџи бриго другоме, иако претходно беше преџи славо мени, дури се чукаа во гради кој што ќе направи за малата. Да видам нивно дете да беше дали ќе требаа толку процедури. Него удри по сиромавиот, отрпнал на болка тој. Беда. Па не биди гневен после. Претходнава недела, ради блиска личност, скоро секој ден бев во државна. Човеков врзан за инфузија по 24 часа, не може да мрдне до вц или да си земе храна од масата, и ако не се цимерите, да останеш гладен и помочан во кревет. Цревата си се откачуваат, крв си фршти, овие сами си ги местат како знаат...страшно. Сум се наежила за цел живот. Пајажините и лебарките што лазат по ѕид и комотно може да си ги крцнеш уз јадење, се само бонус. Нема везе, може па видниве европски фаци ќе си речат „Може немаат решено име, ама види бе шубава јајцевидна сала имаат. Дај еден влез во ЕУ.“ Па и едно панорамско, здравје...да ја видиме и ние мизеријата од високо. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Дали сте задоволни од нашето здравство?
На врв
Bottom