Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали сте зависници од секс?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Neverna Mala" data-source="post: 363799" data-attributes="member: 3641"><p>Може да се каже да, но не е тоа нимфоманија туку го сдакам сексот и ја користам секоја прилика да го имам, но не по секоја цена или јас да се нафрлам некому. Не постои човек кој не сака секс, а згора на тоа да е млад, но некои од нас го притискаат тој нагон поради разни морални норми кои ни ги наметнува општеството. Дали на некоја жена и е убаво да има секс само со еден маж? нормално не, дали нормална жена не сака да и се додворуваат и други мажи? Нормално не, но поради некои морални норми кои и ги наметнало општеството таа е принудена да го сузбие тоа во самиот негов зачеток, одредени особи развиваат дури и омраза кон оние што не се повинуваат на тие закони заради тоа што им е криво што некој може а они не да прават некои работи. </p><p>Јас сексот би го ставила како потреба исто како што имаме потреба од јадење, вода, да уринираме... исто така имаме потреба и од секс во неодредени колиучини.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Neverna Mala, post: 363799, member: 3641"] Може да се каже да, но не е тоа нимфоманија туку го сдакам сексот и ја користам секоја прилика да го имам, но не по секоја цена или јас да се нафрлам некому. Не постои човек кој не сака секс, а згора на тоа да е млад, но некои од нас го притискаат тој нагон поради разни морални норми кои ни ги наметнува општеството. Дали на некоја жена и е убаво да има секс само со еден маж? нормално не, дали нормална жена не сака да и се додворуваат и други мажи? Нормално не, но поради некои морални норми кои и ги наметнало општеството таа е принудена да го сузбие тоа во самиот негов зачеток, одредени особи развиваат дури и омраза кон оние што не се повинуваат на тие закони заради тоа што им е криво што некој може а они не да прават некои работи. Јас сексот би го ставила како потреба исто како што имаме потреба од јадење, вода, да уринираме... исто така имаме потреба и од секс во неодредени колиучини. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали сте зависници од секс?
На врв
Bottom