Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали може да сакаш две личности во исто време?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 111151" data-attributes="member: 272"><p>Пошо глеам дека јас и таа имаме идентично мислење, ќе си ја земам слободата да ти одговорам. </p><p>Темава сама си кажува дали може да сакате две личности. Сметам дека може. Имаш ситуација кај што сакаш од сожалување. Тоа е сепак некаков вид на љубов. А имаш брате и љубов со сите аршини, но поради некој сплет на околности не сакаш да ја загубиш погорната. Егоистично, не. Има некоја необјаснива ситуација коа после одредено време со некоја типка (подолго), не можеш тек така да ја откачиш, но околностите налагаат да бараш друга, која ги пополнува сите недостатоци кои оваа ги нема. За душевни зборувам. Моментот кога ја пронаоѓаш другата а си со претходната го повлекува она што сакам да го изложам на темата. Ти не можеш веднаш штом запознаваш друга, да ја заборавиш старата. Треба време. А сепак имаш желба за понатаму.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 111151, member: 272"] Пошо глеам дека јас и таа имаме идентично мислење, ќе си ја земам слободата да ти одговорам. Темава сама си кажува дали може да сакате две личности. Сметам дека може. Имаш ситуација кај што сакаш од сожалување. Тоа е сепак некаков вид на љубов. А имаш брате и љубов со сите аршини, но поради некој сплет на околности не сакаш да ја загубиш погорната. Егоистично, не. Има некоја необјаснива ситуација коа после одредено време со некоја типка (подолго), не можеш тек така да ја откачиш, но околностите налагаат да бараш друга, која ги пополнува сите недостатоци кои оваа ги нема. За душевни зборувам. Моментот кога ја пронаоѓаш другата а си со претходната го повлекува она што сакам да го изложам на темата. Ти не можеш веднаш штом запознаваш друга, да ја заборавиш старата. Треба време. А сепак имаш желба за понатаму. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали може да сакаш две личности во исто време?
На врв
Bottom