Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Дали можеме да бидеме без емоции?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 140696" data-attributes="member: 1176"><p>Не може.</p><p>Тој што навидум изгледа без емоции е човек што своите емоции ги искажува на друго поле отколку ние. </p><p>Еве Хитлер немал никакво чувство на осет, никакви емоции према Евреите, но ако видел како убиваат животно одма се растажувал. </p><p>Тоа може да ти бидат поинакво распределени кон нештата, ама не може да ги немаш.</p><p></p><p>Да речеме јавно запросување. Додека кај 80% од девојчињата тоа е сон, сите ги допира во срце, сите се разнежнуваат кога јас ќе прочитам нешто такво исто како да сум прочитала сосема рандом вест.</p><p>Некој ако ми посвети песна, јас ќе се скаменам, ништо не ме погодува толку многу како тоа некој да ми посвети некој стих. Тогаш изглегува нежното во мене.</p><p></p><p>А ако некој не чувствува емоции спрема нешто не значи дека ги нема.</p><p>Сите нешто не допира, дали на убав или лош начин. </p><p>Nobody is absolutely numb.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 140696, member: 1176"] Не може. Тој што навидум изгледа без емоции е човек што своите емоции ги искажува на друго поле отколку ние. Еве Хитлер немал никакво чувство на осет, никакви емоции према Евреите, но ако видел како убиваат животно одма се растажувал. Тоа може да ти бидат поинакво распределени кон нештата, ама не може да ги немаш. Да речеме јавно запросување. Додека кај 80% од девојчињата тоа е сон, сите ги допира во срце, сите се разнежнуваат кога јас ќе прочитам нешто такво исто како да сум прочитала сосема рандом вест. Некој ако ми посвети песна, јас ќе се скаменам, ништо не ме погодува толку многу како тоа некој да ми посвети некој стих. Тогаш изглегува нежното во мене. А ако некој не чувствува емоции спрема нешто не значи дека ги нема. Сите нешто не допира, дали на убав или лош начин. Nobody is absolutely numb. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Дали можеме да бидеме без емоции?
На врв
Bottom