Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дали младите девојки пијаат повеќе од нивните машки врсници?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 185743" data-attributes="member: 1256"><p>За други градови незнам, ама дојдите у Куманово да видите што е женско пиење. Кт бесмо на концерт на Ацу Лукаса на плоштат пред нас имаше едни девојчиња. Човече ја за 40 минута испи едну лименку пиво, а они гу смажасва текилу од 1 литар, а не су биле повише од 3-4 девојчиња и тој или су моју генерацију или су едну годину постари. Па возрасни толко да пиев па ке се напиев, а не они. Иначе да, женски почнасва све повише и повише да пиев од мушки и да пушив исто. Брате 7 сат сабајле они идев накуде школу и тентив. Па пушачи сс искуство бре не пушив одма што ке станев. Мушки кт ке виду пијани ај па и па иако и на мушки не ги треба. Ја лично едн пут сам се напија и не ми беше интересно. Кт ке виду женско пијано да неможе на ноге да се стои еј, а оно концерт како концерт свакакви будале па гу пипкав, мував лом гу направив. Ја мушко па куде и да искочу независно дали е концерт, некој кафиќ или слично па си пију пиво(а тк кт се напи требаше да испију 10 стакени флаше пиво и 3 чаше ракију да се напију), а они земале локав текиле и коњаци, па сг се вртив слике сг пиев тикилу и лимон држив у руку. Такој да за други градови незнам ама у Куманово дефинитивно локав женски и тој много.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 185743, member: 1256"] За други градови незнам, ама дојдите у Куманово да видите што е женско пиење. Кт бесмо на концерт на Ацу Лукаса на плоштат пред нас имаше едни девојчиња. Човече ја за 40 минута испи едну лименку пиво, а они гу смажасва текилу од 1 литар, а не су биле повише од 3-4 девојчиња и тој или су моју генерацију или су едну годину постари. Па возрасни толко да пиев па ке се напиев, а не они. Иначе да, женски почнасва све повише и повише да пиев од мушки и да пушив исто. Брате 7 сат сабајле они идев накуде школу и тентив. Па пушачи сс искуство бре не пушив одма што ке станев. Мушки кт ке виду пијани ај па и па иако и на мушки не ги треба. Ја лично едн пут сам се напија и не ми беше интересно. Кт ке виду женско пијано да неможе на ноге да се стои еј, а оно концерт како концерт свакакви будале па гу пипкав, мував лом гу направив. Ја мушко па куде и да искочу независно дали е концерт, некој кафиќ или слично па си пију пиво(а тк кт се напи требаше да испију 10 стакени флаше пиво и 3 чаше ракију да се напију), а они земале локав текиле и коњаци, па сг се вртив слике сг пиев тикилу и лимон држив у руку. Такој да за други градови незнам ама у Куманово дефинитивно локав женски и тој много. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Дали младите девојки пијаат повеќе од нивните машки врсници?
На врв
Bottom