Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 297489" data-attributes="member: 1302"><p>Дечки , вака направив.</p><p>Ви кажав дека таа замина на одмор се дечкото. Јас тука се мислев што да правам, и јас исто бев на неколку дена да се одморам и кога се вратив она сеуште не беше вратена. Решив да разговарам со сестра и. И кажав се, и заедно одлучивме да и кажеме кога ќе се врати. Значи приложив докази и не беше само зборување од рекла-казала.</p><p>Ја седнавме и беше долг и тежок муабет. Колку што ја сфати стуацијата толку и не и беше јасно и неможеше да разбере како и се случило и како може да била толку слепа а присутна во исто време. И кажав дека разбрав еден ден пред да оди на одмор и дека не знаев што да правам, ама затоа што ми е многу битна во животот решив да и кажам па макар значело да ја изгубам доколку не ми поверува. </p><p>Врската меѓу нив е моментално неговото цимолење за тоа каква грешка направил и пробување да ја врати назад. Моментално се раскинати но тој на секој начин пробува да ја врати. Не знам што ќе се случи но мислам дека нема да му прости. Премногу е повредена. </p><p>Срцето и е скршено ама ќе се издигне знам јас. Ние сме и тука во овие моменти и заедно плачеме се смееме и пцуеме. </p><p>Тој е тој што изгубил, нејзиното срце ќе се залечи ќе си најде прилика затоа што вреди многу. А за него искрено не ми е нималку гајле, немам никакво чувство на жал и сочувство.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 297489, member: 1302"] Дечки , вака направив. Ви кажав дека таа замина на одмор се дечкото. Јас тука се мислев што да правам, и јас исто бев на неколку дена да се одморам и кога се вратив она сеуште не беше вратена. Решив да разговарам со сестра и. И кажав се, и заедно одлучивме да и кажеме кога ќе се врати. Значи приложив докази и не беше само зборување од рекла-казала. Ја седнавме и беше долг и тежок муабет. Колку што ја сфати стуацијата толку и не и беше јасно и неможеше да разбере како и се случило и како може да била толку слепа а присутна во исто време. И кажав дека разбрав еден ден пред да оди на одмор и дека не знаев што да правам, ама затоа што ми е многу битна во животот решив да и кажам па макар значело да ја изгубам доколку не ми поверува. Врската меѓу нив е моментално неговото цимолење за тоа каква грешка направил и пробување да ја врати назад. Моментално се раскинати но тој на секој начин пробува да ја врати. Не знам што ќе се случи но мислам дека нема да му прости. Премногу е повредена. Срцето и е скршено ама ќе се издигне знам јас. Ние сме и тука во овие моменти и заедно плачеме се смееме и пцуеме. Тој е тој што изгубил, нејзиното срце ќе се залечи ќе си најде прилика затоа што вреди многу. А за него искрено не ми е нималку гајле, немам никакво чувство на жал и сочувство. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
На врв
Bottom