Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 296768" data-attributes="member: 3817"><p>Сум бил во ваква ситуација. Гадно е , знам. Неќиш да го скршиш срцето на другарчето, ама ако ќутиш мислиш дека ќе пукнеш, се чувствуваш ко соучесник во делото. </p><p>Јас постапив вака и се покажа како исправно.... </p><p>Ако сте другарки какви што кажуваш дека сте... отворено, ќе ја седнеш, ќе и кажеш каква е ситуацијата, дека не си сигурна што се случува и ќе ја замолиш да остане смирена додека не скроите стратегија за да го утврдите нештото. ТИ си ја познаваш другарка ти како реагира на такви ситуации,ќе и прилагодиш да го свати тоа нешто како што ти сакаш, т.е. да не излези после само рекла-казала .....И не мора сето наеднаш. Ќе ја истестираш прво убав што мисли за тие работи како не би имало несакани сцени.</p><p>Ако е здрава особа ќе го прифати нештото и ќе бара решение. Тука си за да и помогниш.</p><p>Не скривај, не е фер спрема неа!</p><p>Не се труди со идиотот да се објаснуваш ништо, бидеќи секогаш е тој во предност... Таа го сака, сака животот да го помине со него! . Тој ќе избрише пораки, ќе ја бојадиса дека си му се „пуштала“ и наеднаш ќе почне другарка ти да не ти верува и да те избегава. И ова е во пракса тестирано....</p><p>Едино реално решение е очи в очи со другарка ти, евентуално во друштво на еден коњак за опуштање....</p><p>Тоа е според мене...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 296768, member: 3817"] Сум бил во ваква ситуација. Гадно е , знам. Неќиш да го скршиш срцето на другарчето, ама ако ќутиш мислиш дека ќе пукнеш, се чувствуваш ко соучесник во делото. Јас постапив вака и се покажа како исправно.... Ако сте другарки какви што кажуваш дека сте... отворено, ќе ја седнеш, ќе и кажеш каква е ситуацијата, дека не си сигурна што се случува и ќе ја замолиш да остане смирена додека не скроите стратегија за да го утврдите нештото. ТИ си ја познаваш другарка ти како реагира на такви ситуации,ќе и прилагодиш да го свати тоа нешто како што ти сакаш, т.е. да не излези после само рекла-казала .....И не мора сето наеднаш. Ќе ја истестираш прво убав што мисли за тие работи како не би имало несакани сцени. Ако е здрава особа ќе го прифати нештото и ќе бара решение. Тука си за да и помогниш. Не скривај, не е фер спрема неа! Не се труди со идиотот да се објаснуваш ништо, бидеќи секогаш е тој во предност... Таа го сака, сака животот да го помине со него! . Тој ќе избрише пораки, ќе ја бојадиса дека си му се „пуштала“ и наеднаш ќе почне другарка ти да не ти верува и да те избегава. И ова е во пракса тестирано.... Едино реално решение е очи в очи со другарка ти, евентуално во друштво на еден коњак за опуштање.... Тоа е според мене... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
На врв
Bottom