Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 296676" data-attributes="member: 1302"><p>Прво да одговорам на Орхидеја дека во нашиот град сите се знаеме едни со други, така да девојчето што ми го кажа ова е добро запознаена со должината на врската и за тоа дека се тие долго време заедно. Значи не се работи за 18 годишни деца, туку ние имаме по 24-25 год, каде врската е над 5 години и каде се зборува за брак, деца, иднина. Јас пишувајќи го проблемов на форум не сакав да изгледам како тинејџерка која едвај чекала некоја активност во животот за да се занимава и да тепа досада, туку навистина се чувствувам изгубено. Не знам од каде да почнам , и не знам каде ќе завршам. Единствено што знам е дека што и да се случи мојата другарка ќе биде длабоко повредена, изгубена, депресивна. Нејзиниот најдобар период ќе се претвори во најлош. Значи јас не се секирам единствено за тоа дека ќе ми се налути, туку се секирам за нејзиното срце. Има пројдено многу лоши работи и навистина секогаш кажува колку е благодарна на судбината што ја има. Кога ќе и кажам , ќе ја повредам. Значи јас и моите зборови ќе ја уништат во овој момент. </p><p></p><p>Саладин,Јами, Мисс, Пеперутката, Електра од прилика делат мислење а и јас го делам истото со вас. Се ми е на теорија јасно , знам како треба, знам како би посоветувала јас некого во ваква ситуација. Ама кога ќе ти се случи е многу тешко да го направиш пресвртот на судбината во нечиј живот. </p><p>Исконтактирав со девојката директно. И пишувал, а таа кажува како и било глупаво што еден зафатен дечко и пишува на неа, и било и глупаво заради мојата другарка, ама не и се свиѓал и ни во лудило не би излегла со него. Се договорив да ми прати се што има од пораките па сега ќе чекам. Беше преку телефон инаку косите ќе и ги искубев да ми беше пред лице,но кога помислев дека не е таа виновна што е дечково искомплексирана будала која нема појма какво злато има во животот и очигледно сака да остане бос и гладен по љубовта од личноста која го сака наивно и целосно. </p><p></p><p>Едно знам, нема да премолчам затоа што не му е грешка, туку е промислен чекор, тогаш сигурно промислил и на ризикот да изгуби.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 296676, member: 1302"] Прво да одговорам на Орхидеја дека во нашиот град сите се знаеме едни со други, така да девојчето што ми го кажа ова е добро запознаена со должината на врската и за тоа дека се тие долго време заедно. Значи не се работи за 18 годишни деца, туку ние имаме по 24-25 год, каде врската е над 5 години и каде се зборува за брак, деца, иднина. Јас пишувајќи го проблемов на форум не сакав да изгледам како тинејџерка која едвај чекала некоја активност во животот за да се занимава и да тепа досада, туку навистина се чувствувам изгубено. Не знам од каде да почнам , и не знам каде ќе завршам. Единствено што знам е дека што и да се случи мојата другарка ќе биде длабоко повредена, изгубена, депресивна. Нејзиниот најдобар период ќе се претвори во најлош. Значи јас не се секирам единствено за тоа дека ќе ми се налути, туку се секирам за нејзиното срце. Има пројдено многу лоши работи и навистина секогаш кажува колку е благодарна на судбината што ја има. Кога ќе и кажам , ќе ја повредам. Значи јас и моите зборови ќе ја уништат во овој момент. Саладин,Јами, Мисс, Пеперутката, Електра од прилика делат мислење а и јас го делам истото со вас. Се ми е на теорија јасно , знам како треба, знам како би посоветувала јас некого во ваква ситуација. Ама кога ќе ти се случи е многу тешко да го направиш пресвртот на судбината во нечиј живот. Исконтактирав со девојката директно. И пишувал, а таа кажува како и било глупаво што еден зафатен дечко и пишува на неа, и било и глупаво заради мојата другарка, ама не и се свиѓал и ни во лудило не би излегла со него. Се договорив да ми прати се што има од пораките па сега ќе чекам. Беше преку телефон инаку косите ќе и ги искубев да ми беше пред лице,но кога помислев дека не е таа виновна што е дечково искомплексирана будала која нема појма какво злато има во животот и очигледно сака да остане бос и гладен по љубовта од личноста која го сака наивно и целосно. Едно знам, нема да премолчам затоа што не му е грешка, туку е промислен чекор, тогаш сигурно промислил и на ризикот да изгуби. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
На врв
Bottom