Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 296624" data-attributes="member: 2223"><p>Комплицирано,ни малку лесна и многу зеабана ситуација во која ти ќе го извлечеш подебелиот крај пробувајќи да си ја заштитиш другарка ти.</p><p>Пред неколку години и јас бев вовлечена во нешто слично на ова само кај мене беше уште пострашно.</p><p>Ми се пушти дечко на моја братучетка со која одеа 4 години а освен тоа се дружевме постојано со нив.</p><p>Не знаев што да правам,бев затечена искрено,се чудев дали да и кажам на неа,дали да кажам на маж ми(тогаш дечко) не знаев што е паметно.</p><p>На крај после долго мислење и размислување се одлучив да молчам,зошто сфатив дека премногу го сака и дека ако прозборам нема да ми верува туку тој ќе ја убеди во спротивното а јас ќе ја изгубам можеби засекогаш.Така и постапив,а на него му кажав дека ако уште еднаш помисли нешто такво,или еден поглед да ми фрли кој нема да ми се допадне,одма се ќе кажам и никогаш веќе нема да се приближи до неа.Го предупредив да пази што прави понатака и немој случајно да ја повреди.Само ми рече добро и од тогаш и јас и тој се однесуваме како ништо да не се случило и го избришавме тој дел.</p><p>Сега се во брак со неа,имаат и детенце,сеуште сме многу блиски а јас дури сум им старосватица.</p><p>Затоа добро размисли како ќе изиграш,шансите се големи да е заслепена од љубовта и верувај тебе попрво ќе те исклучи од животот отколку него.</p><p>Тој и ја знае секоја слабост,ќе манипулира со неа,ќе игра на емотивна карта,ќе и го сврти умот просто кажано и ќе ја сврти против тебе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 296624, member: 2223"] Комплицирано,ни малку лесна и многу зеабана ситуација во која ти ќе го извлечеш подебелиот крај пробувајќи да си ја заштитиш другарка ти. Пред неколку години и јас бев вовлечена во нешто слично на ова само кај мене беше уште пострашно. Ми се пушти дечко на моја братучетка со која одеа 4 години а освен тоа се дружевме постојано со нив. Не знаев што да правам,бев затечена искрено,се чудев дали да и кажам на неа,дали да кажам на маж ми(тогаш дечко) не знаев што е паметно. На крај после долго мислење и размислување се одлучив да молчам,зошто сфатив дека премногу го сака и дека ако прозборам нема да ми верува туку тој ќе ја убеди во спротивното а јас ќе ја изгубам можеби засекогаш.Така и постапив,а на него му кажав дека ако уште еднаш помисли нешто такво,или еден поглед да ми фрли кој нема да ми се допадне,одма се ќе кажам и никогаш веќе нема да се приближи до неа.Го предупредив да пази што прави понатака и немој случајно да ја повреди.Само ми рече добро и од тогаш и јас и тој се однесуваме како ништо да не се случило и го избришавме тој дел. Сега се во брак со неа,имаат и детенце,сеуште сме многу блиски а јас дури сум им старосватица. Затоа добро размисли како ќе изиграш,шансите се големи да е заслепена од љубовта и верувај тебе попрво ќе те исклучи од животот отколку него. Тој и ја знае секоја слабост,ќе манипулира со неа,ќе игра на емотивна карта,ќе и го сврти умот просто кажано и ќе ја сврти против тебе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
На врв
Bottom