Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 296599" data-attributes="member: 1302"><p>Секогаш мислев дека кога би се нашла во ваква ситуација би знаела точно што да направам и би постапила правилно. </p><p>Кога се најдов еве сега, повеќе не знам ниту што е правилно ниту што да направам.</p><p>Проблемот е следен:</p><p>Имам другарка која ја сакам како своја сестра. Блиски сме премногу и споделуваме и добро и лошо. Секогаш кога едната е тажна, лута , разочарана другата е тука да ја ислуша, посоветува па дури и да молчи заедно со неа само за да биде полесно. </p><p>Двете сме во долги врски и се дружиме. Сите помеѓу нас станавме другари и луѓе кои имаат доверба едни во други. </p><p>Јас денеска дознав нешто што никогаш не требаше да го дознаам. Нејзиниот дечко, нејзината љубов, кога велам љубов значи тоа е навистина љубов каква ретко се гледа, се додворува на едно друго девојче. Значи ги прочитав сите пораки кои се гнасни, манипулирачки и манијачки. Ми се наполнија очите со солзи и се тресев исто како на мене тоа да ми се случува. </p><p>Нивната врска е премногу долга, знам дека и да и кажам тој ќе најде начин да и го сврти паметот и да ја смири и тогаш јас ќе ја изгубам неа како моја сестра. Ќе ја оддалечи од мене засекогаш. </p><p>Што да правам? Се мислам да му кажам на „ТОЈ“ дека знам и да му се заканам да престане. Но дали тоа ќе биде доволно? Како да живеам со ова што го знам ??? Зарем да и премолчам ваква сериозна работа? Па таа планира сериозна иднина со него....</p><p>Не знаев каде , кому да му побарам совет..... Ужасно ми е....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 296599, member: 1302"] Секогаш мислев дека кога би се нашла во ваква ситуација би знаела точно што да направам и би постапила правилно. Кога се најдов еве сега, повеќе не знам ниту што е правилно ниту што да направам. Проблемот е следен: Имам другарка која ја сакам како своја сестра. Блиски сме премногу и споделуваме и добро и лошо. Секогаш кога едната е тажна, лута , разочарана другата е тука да ја ислуша, посоветува па дури и да молчи заедно со неа само за да биде полесно. Двете сме во долги врски и се дружиме. Сите помеѓу нас станавме другари и луѓе кои имаат доверба едни во други. Јас денеска дознав нешто што никогаш не требаше да го дознаам. Нејзиниот дечко, нејзината љубов, кога велам љубов значи тоа е навистина љубов каква ретко се гледа, се додворува на едно друго девојче. Значи ги прочитав сите пораки кои се гнасни, манипулирачки и манијачки. Ми се наполнија очите со солзи и се тресев исто како на мене тоа да ми се случува. Нивната врска е премногу долга, знам дека и да и кажам тој ќе најде начин да и го сврти паметот и да ја смири и тогаш јас ќе ја изгубам неа како моја сестра. Ќе ја оддалечи од мене засекогаш. Што да правам? Се мислам да му кажам на „ТОЈ“ дека знам и да му се заканам да престане. Но дали тоа ќе биде доволно? Како да живеам со ова што го знам ??? Зарем да и премолчам ваква сериозна работа? Па таа планира сериозна иднина со него.... Не знаев каде , кому да му побарам совет..... Ужасно ми е.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали да молчам или да и го скршам срцето?
На врв
Bottom