Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали вреди?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 204081" data-attributes="member: 779"><p>Имам компетентно мото за темава при кое се придржувам кое гласи : се би направил ако момата вреди и ако таа сака тоа да го направам.</p><p>Од секогаш сум нудел многу повеќе него што сум барал, од секогаш сум делувал алтруистички а не секогаш било возвратено... единствените работи кои сум ги барал била почитта, возврат на љубовта и благодарност. Не сум цвет за мирисање и јас сум направил многу грешки во животот, но барем кога сум љубел било искрејно и вистински, без трошка лага, без трошка сомнеж за позицијата во која сме биле. Сум бил отворен само на тие што мислам дека вредат, понекогаш сум грешел, понекогаш сум бил задоволен од своите постапки. Сум изневерил многу пати и сум ја платил цената за делото.</p><p>Верувам во фразата: се се враќа- се се плаќа.</p><p>Многу би направил да ја освојам и да ја задржам, но ни со прст не ми мрднал да ја вратам ако таа сама не сака.</p><p>Само делата се резултат на прашањето- дали вреди , зборовите се илузија.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 204081, member: 779"] Имам компетентно мото за темава при кое се придржувам кое гласи : се би направил ако момата вреди и ако таа сака тоа да го направам. Од секогаш сум нудел многу повеќе него што сум барал, од секогаш сум делувал алтруистички а не секогаш било возвратено... единствените работи кои сум ги барал била почитта, возврат на љубовта и благодарност. Не сум цвет за мирисање и јас сум направил многу грешки во животот, но барем кога сум љубел било искрејно и вистински, без трошка лага, без трошка сомнеж за позицијата во која сме биле. Сум бил отворен само на тие што мислам дека вредат, понекогаш сум грешел, понекогаш сум бил задоволен од своите постапки. Сум изневерил многу пати и сум ја платил цената за делото. Верувам во фразата: се се враќа- се се плаќа. Многу би направил да ја освојам и да ја задржам, но ни со прст не ми мрднал да ја вратам ако таа сама не сака. Само делата се резултат на прашањето- дали вреди , зборовите се илузија. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали вреди?
На врв
Bottom