Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали би се промениле за маж?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="scarstone" data-source="post: 324908" data-attributes="member: 2790"><p>Се случило. И најчесто резултирало со моментот <em>не ми е више дечко</em>. Велам „најчесто“. Зошто? Затоа што не сум човек којшто е глув за туѓите забелешки и не се трескам од земја дека моето е најпаметно за мене во 100% од случаите. Јас одам по тринаесеттото мислење - своето, но ќе ги исслушам и другите 12. Не се знае што можам да научам за себе си, а за себе си може да научиме многу од набљудувач од страна. Ги гледа нештата коишто ние не можеме да ги видиме.</p><p></p><p>Не сум толерантна по тоа прашање. Доколку нема дечкото доверба во тебе, џабе, дури и само со братучедите да се дружиш од машкиов свет, нема да ти верува. Точно е дека треба да вложуваме постојано и постојано да го освојуваме партнерот во врската, но доколку во неа не се влезе со доверба, ќе биде мачење за оној во којшто се нема доверба. Нема на таков да му докажеш ништо. Кога се фатил со тебе, не му пречеле другарите, сега му засметале. Ајт таму. Демек, ако немаш <strong>твои пријатели </strong>, не можеш да направиш нешто со <strong>негов непријател </strong>ако сакаш...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="scarstone, post: 324908, member: 2790"] Се случило. И најчесто резултирало со моментот [I]не ми е више дечко[/I]. Велам „најчесто“. Зошто? Затоа што не сум човек којшто е глув за туѓите забелешки и не се трескам од земја дека моето е најпаметно за мене во 100% од случаите. Јас одам по тринаесеттото мислење - своето, но ќе ги исслушам и другите 12. Не се знае што можам да научам за себе си, а за себе си може да научиме многу од набљудувач од страна. Ги гледа нештата коишто ние не можеме да ги видиме. Не сум толерантна по тоа прашање. Доколку нема дечкото доверба во тебе, џабе, дури и само со братучедите да се дружиш од машкиов свет, нема да ти верува. Точно е дека треба да вложуваме постојано и постојано да го освојуваме партнерот во врската, но доколку во неа не се влезе со доверба, ќе биде мачење за оној во којшто се нема доверба. Нема на таков да му докажеш ништо. Кога се фатил со тебе, не му пречеле другарите, сега му засметале. Ајт таму. Демек, ако немаш [B]твои пријатели [/B], не можеш да направиш нешто со [B]негов непријател [/B]ако сакаш... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Дали би се промениле за маж?
На врв
Bottom