Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Грешки во однесувањето
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 140920" data-attributes="member: 1302"><p>Уххх. Често ми се случува ваква ситуација. Да изреагирам бурно , брзоплето без да размислам дека не сум воопшто во право. Лоша карактеристика ми е што и кога не сум во право.. до крај ја гурам работата се бранам себе и својата (неточна) констатација само за да не признаам во моментот дека не сум во право и сум згрешила. Потоа веднаш се стишувам и сфаќам дека погрешно сум постапила, ама некако тешко ми е да се извнам. Како да очекувам околината да знае дека сум згрешила без тоа да го признаам и да се извинам. Еднаш ептен ја погрешив работата со мајка ми...потоа иако бев најсвесна на цел свет дека сум ја утнала и дека МОРА да се извинам 1000 пати за да ми прости, пак ми беше тешко тоа да и го кажам и да се извинам. Се врткав цел ден околу неа, зад неа пред неа..се додека не ми рече, “добро дејче ќе почнеш да се извинуеш или ќе си имам нем телохранител што ќе се шутка околу мене“ и тогаш се насмевнав и почнав да зборувам. ... </p><p>Најтешко ми е кога сум лута за нешто друго и на некој друг а се истурам на најневиновната особа околу мене што е. ... лошо е</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 140920, member: 1302"] Уххх. Често ми се случува ваква ситуација. Да изреагирам бурно , брзоплето без да размислам дека не сум воопшто во право. Лоша карактеристика ми е што и кога не сум во право.. до крај ја гурам работата се бранам себе и својата (неточна) констатација само за да не признаам во моментот дека не сум во право и сум згрешила. Потоа веднаш се стишувам и сфаќам дека погрешно сум постапила, ама некако тешко ми е да се извнам. Како да очекувам околината да знае дека сум згрешила без тоа да го признаам и да се извинам. Еднаш ептен ја погрешив работата со мајка ми...потоа иако бев најсвесна на цел свет дека сум ја утнала и дека МОРА да се извинам 1000 пати за да ми прости, пак ми беше тешко тоа да и го кажам и да се извинам. Се врткав цел ден околу неа, зад неа пред неа..се додека не ми рече, “добро дејче ќе почнеш да се извинуеш или ќе си имам нем телохранител што ќе се шутка околу мене“ и тогаш се насмевнав и почнав да зборувам. ... Најтешко ми е кога сум лута за нешто друго и на некој друг а се истурам на најневиновната особа околу мене што е. ... лошо е [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Грешки во однесувањето
На врв
Bottom