Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Ги оправдувате ли лугето со многу деца кои немаат пари да ги прехранат?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 221203" data-attributes="member: 1768"><p>Не ја правам лична темата. Темата е само реалност која може да го снајде секого. Мизеријата може да те снајде тебе како единствено, второ трето дете. Мене како второ дете, третиот тако 15то дете...</p><p>Мизеријата ја имало и ќе ја има секаде. Се појавува ненајавено, а си оди исто така ненајавено.</p><p>Како не гледаш порзна точка со темата? Зборевме за абортус. Кога твоите одлучиле да те имаат биле свесни нели дека можат да те гледаат и те родиле. Што треба да направат ако во текот на твоето одгледување останат без работа и почнеш да ја чувствуваш мизеријата? Да те убијат?</p><p>- ете тоа ми беше муабетот од сам почеток.</p><p>Те зедов тебе за пример оти со тебе дебатирам, може да биде кој сакаш пример, можам да бидам јас или било кој.</p><p></p><p>И пак ќе кажам. Тотално сум против луѓето што живеат во колиби да прават деца. Ама исто сум против кога веќе ги направиле да ги абортираат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 221203, member: 1768"] Не ја правам лична темата. Темата е само реалност која може да го снајде секого. Мизеријата може да те снајде тебе како единствено, второ трето дете. Мене како второ дете, третиот тако 15то дете... Мизеријата ја имало и ќе ја има секаде. Се појавува ненајавено, а си оди исто така ненајавено. Како не гледаш порзна точка со темата? Зборевме за абортус. Кога твоите одлучиле да те имаат биле свесни нели дека можат да те гледаат и те родиле. Што треба да направат ако во текот на твоето одгледување останат без работа и почнеш да ја чувствуваш мизеријата? Да те убијат? - ете тоа ми беше муабетот од сам почеток. Те зедов тебе за пример оти со тебе дебатирам, може да биде кој сакаш пример, можам да бидам јас или било кој. И пак ќе кажам. Тотално сум против луѓето што живеат во колиби да прават деца. Ама исто сум против кога веќе ги направиле да ги абортираат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Ги оправдувате ли лугето со многу деца кои немаат пари да ги прехранат?
На врв
Bottom