Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Ги оправдувате ли лугето со многу деца кои немаат пари да ги прехранат?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 212624" data-attributes="member: 1768"><p>Апсолутно. Никогаш не е излез убивање на живот. Буквално никогаш. Само што не секој е воспитан во таков дух и не секој ја сфаќа поентата на животот. </p><p>А за кондомите, не се скапи, ехеее имаш со различни цени, можеш да си земеш 10 денари рефус, може да си земеш Players за 50 денари, три во паковање. </p><p>А ако не сакаш да плаќаш на секое за кондоми, девојката слободно може да отиде на гинеколог, да направи испитувања, и да и препишат таблети. </p><p>Некои викаат дека се штетни, некои викаат дека не се. Да кажам точно не знам затоа што медицинско лице не сум, ама знам дека жена ми, ги пиеше со години, прекина, по пауза од 5 месеци остана бремена имаше убава бременост со проблеми во последните неколку месеци ама ради што беше живец и не седнуваше а не ради таблетите.</p><p></p><p>А за тие што си ги праќаат децата на питање, пак ќе кажам како погоре што кажав во постот, тие не се воспитани и не се научени да го сфаќаат значењето на животот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 212624, member: 1768"] Апсолутно. Никогаш не е излез убивање на живот. Буквално никогаш. Само што не секој е воспитан во таков дух и не секој ја сфаќа поентата на животот. А за кондомите, не се скапи, ехеее имаш со различни цени, можеш да си земеш 10 денари рефус, може да си земеш Players за 50 денари, три во паковање. А ако не сакаш да плаќаш на секое за кондоми, девојката слободно може да отиде на гинеколог, да направи испитувања, и да и препишат таблети. Некои викаат дека се штетни, некои викаат дека не се. Да кажам точно не знам затоа што медицинско лице не сум, ама знам дека жена ми, ги пиеше со години, прекина, по пауза од 5 месеци остана бремена имаше убава бременост со проблеми во последните неколку месеци ама ради што беше живец и не седнуваше а не ради таблетите. А за тие што си ги праќаат децата на питање, пак ќе кажам како погоре што кажав во постот, тие не се воспитани и не се научени да го сфаќаат значењето на животот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Ги оправдувате ли лугето со многу деца кои немаат пари да ги прехранат?
На врв
Bottom