Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 87465" data-attributes="member: 310"><p>Првично, мило ми е што се трудиш да развиваш некаква дискусија, да создаваш нешто твое...</p><p>Второ, морам да кажам дека она што се обидуваш да бидеш, она по кое сакаш да те распознаваат, моментално ти е во некое благо бунило.</p><p>Зошто?</p><p>Колумнист не може да биде човек што не знае да прифати критика!</p><p></p><p>Е сега, малку он топик.</p><p>Секогаш ќе има разлика на генерации, тоа е некако природен тек на нештата.</p><p>И да, морам да кажам дека во голем број на случаи, апсолутно стојам на страната на оние кои со чудно спуштени веѓи и размислување исполнето со прашалници ги посматраат одредени постапки на тинејџерите.</p><p>Во некои ситуација, според моите критериуми ја поминуваат границата...ама што знам, можеби јас премногу очекувам или пак имам краткотрајна меморија.</p><p></p><p>Реално 16 години и не е баш период кога треба да очекуваме да се затворат дома, да дремат над книги или не дај боже кукли и вовчиња, да играат жмурка во маало...</p><p>Мое дете да го прави тоа на тие години, ќе го однесам на психијатар.</p><p></p><p>Па логично е да имаат љубови, да сакаат да шетаат, да експериментираат...се во граници на нормалното (иако тоа за секого е различно)</p><p>Па побогу и јас на 16 години пушев трава, не можеа да ме приберат од улиците, па сполај му мислам дека се изградив во сосем нормална, принципиелна личност, која си го изживеала тинејџерскиот филм.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 87465, member: 310"] Првично, мило ми е што се трудиш да развиваш некаква дискусија, да создаваш нешто твое... Второ, морам да кажам дека она што се обидуваш да бидеш, она по кое сакаш да те распознаваат, моментално ти е во некое благо бунило. Зошто? Колумнист не може да биде човек што не знае да прифати критика! Е сега, малку он топик. Секогаш ќе има разлика на генерации, тоа е некако природен тек на нештата. И да, морам да кажам дека во голем број на случаи, апсолутно стојам на страната на оние кои со чудно спуштени веѓи и размислување исполнето со прашалници ги посматраат одредени постапки на тинејџерите. Во некои ситуација, според моите критериуми ја поминуваат границата...ама што знам, можеби јас премногу очекувам или пак имам краткотрајна меморија. Реално 16 години и не е баш период кога треба да очекуваме да се затворат дома, да дремат над книги или не дај боже кукли и вовчиња, да играат жмурка во маало... Мое дете да го прави тоа на тие години, ќе го однесам на психијатар. Па логично е да имаат љубови, да сакаат да шетаат, да експериментираат...се во граници на нормалното (иако тоа за секого е различно) Па побогу и јас на 16 години пушев трава, не можеа да ме приберат од улиците, па сполај му мислам дека се изградив во сосем нормална, принципиелна личност, која си го изживеала тинејџерскиот филм. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
На врв
Bottom