Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Jackal" data-source="post: 87427" data-attributes="member: 21"><p>Добро бе шо стесе запнале за колумнисто. Ало плурализам, демо0кратија нешто такво сте чуле? Мислите дека е ептен лесно да се смисли и да се напиши било каков текст, особено некој ваков голем? ако мислите дека е лсено слободно пишете и верувајте дека акосте добир ке најдите некој шо ке го објави. различни луѓе , различни мислења. Можете да кажете зошто не се согласувате со колумната и кажете шо е грешно ама никако немојте да го напаѓате авторот. Пак ке кажам ако сте подобри напишете контра текст на колумната и објавете ја овде, ке ја прочитаме сите паи авторот на оваа колумна ик е дискутираме ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jackal, post: 87427, member: 21"] Добро бе шо стесе запнале за колумнисто. Ало плурализам, демо0кратија нешто такво сте чуле? Мислите дека е ептен лесно да се смисли и да се напиши било каков текст, особено некој ваков голем? ако мислите дека е лсено слободно пишете и верувајте дека акосте добир ке најдите некој шо ке го објави. различни луѓе , различни мислења. Можете да кажете зошто не се согласувате со колумната и кажете шо е грешно ама никако немојте да го напаѓате авторот. Пак ке кажам ако сте подобри напишете контра текст на колумната и објавете ја овде, ке ја прочитаме сите паи авторот на оваа колумна ик е дискутираме .. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
На врв
Bottom