Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Natenceto" data-source="post: 87195" data-attributes="member: 685"><p>Јас за дечковци воопшто не се замарав. Почнав да излегувам на 17 години, е верувале или не, јас до 15 години си играв со куклички и барбики. До 17 години јас бев на улица, играв жмурка,ластик, бркање, родео,џамлии.... што уште не. Љубов што беше тоа ми беше непознато.</p><p>На 17 и пол се шминкав веќе скоро 18 ќе имав. На 18 години јас имав прватаа врска, бев 4та година. Ама барем тогаш знаев што е љубов. Оди сега сите чуле за дечковци, плачат пиштат, штикли, фустани шминка. Од 17 па до пред 2 години скоро излагав секаде. Додека постоеше гранд клуб секој викенд идев тамо, не пропуштав ни една журка, но веќе ми стана досадно, па сега не искачам по клубови. Тие сега вака, а кога ќе дојдат на 23години со ќе прават?!</p><p></p><p>Највистинит ми е овој дел:</p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #525252">Деца се, уште мирисаат на млеко и имаат излез до 12 ипол, а глумат возрасни. Опнати на штикли, рашљакани у фаците како кловнови, машката популација често може да се забележи со Johnny Walker во рака, иако едно шише пијат 13 души, по малце, за да може да останат на нозе, па нормално тоа мало и сеуште неоформено организмиче кај може да издржи таков шок. Е тие, ваквите, вртат шеми по сите фенси клубови, нормално, на junior party.</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Natenceto, post: 87195, member: 685"] Јас за дечковци воопшто не се замарав. Почнав да излегувам на 17 години, е верувале или не, јас до 15 години си играв со куклички и барбики. До 17 години јас бев на улица, играв жмурка,ластик, бркање, родео,џамлии.... што уште не. Љубов што беше тоа ми беше непознато. На 17 и пол се шминкав веќе скоро 18 ќе имав. На 18 години јас имав прватаа врска, бев 4та година. Ама барем тогаш знаев што е љубов. Оди сега сите чуле за дечковци, плачат пиштат, штикли, фустани шминка. Од 17 па до пред 2 години скоро излагав секаде. Додека постоеше гранд клуб секој викенд идев тамо, не пропуштав ни една журка, но веќе ми стана досадно, па сега не искачам по клубови. Тие сега вака, а кога ќе дојдат на 23години со ќе прават?! Највистинит ми е овој дел: [B][FONT=Arial][COLOR=#525252]Деца се, уште мирисаат на млеко и имаат излез до 12 ипол, а глумат возрасни. Опнати на штикли, рашљакани у фаците како кловнови, машката популација често може да се забележи со Johnny Walker во рака, иако едно шише пијат 13 души, по малце, за да може да останат на нозе, па нормално тоа мало и сеуште неоформено организмиче кај може да издржи таков шок. Е тие, ваквите, вртат шеми по сите фенси клубови, нормално, на junior party.[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Генерација '96
На врв
Bottom