Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Гасење на Фејсбук профил
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 238444" data-attributes="member: 1768"><p>Морам да прокоментирам....</p><p>Гасење на Фб профил.... ми изгледа како кажување на дијалект, во смисла одлогирување.</p><p></p><p>А инаку, јас веќе почнувам четврта година како што не се дружам воопшто со овој медиум. Прво и основно поради што не знаев за поимот одлогирување. Играв покер, фарма, и триста чуда. За фармата дури и правев аларм(да не ми изгорат де). И реков чекај ало... и кога реков чекај ало, застанав го деактивирав, и се чувствувам полесно.</p><p>Сфатив дека всушност фејсбукот не ми користел за ништо. Со тие што комуницирав таму, сега можам да се слушнам на скајп. Ако сакам да видам како изгледа некој(ако не се гледаме ин фејс поради триста причини) ќе побарам слика да ми прати, да се видиме на камера... и пак исто...</p><p>Навистина сметам дека е непотребно...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 238444, member: 1768"] Морам да прокоментирам.... Гасење на Фб профил.... ми изгледа како кажување на дијалект, во смисла одлогирување. А инаку, јас веќе почнувам четврта година како што не се дружам воопшто со овој медиум. Прво и основно поради што не знаев за поимот одлогирување. Играв покер, фарма, и триста чуда. За фармата дури и правев аларм(да не ми изгорат де). И реков чекај ало... и кога реков чекај ало, застанав го деактивирав, и се чувствувам полесно. Сфатив дека всушност фејсбукот не ми користел за ништо. Со тие што комуницирав таму, сега можам да се слушнам на скајп. Ако сакам да видам како изгледа некој(ако не се гледаме ин фејс поради триста причини) ќе побарам слика да ми прати, да се видиме на камера... и пак исто... Навистина сметам дека е непотребно... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Гасење на Фејсбук профил
На врв
Bottom