Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска со оженет/омажена
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 296012" data-attributes="member: 3931"><p>Многу години,многу,поминаа,кога на нас,женскиот свет ни беше забрането уживањето во сексуални односи со излитени фрази:тој само ке те искористи или чувај се невина до бракот,БЉАК.Како и мажите така и жените треба слободно колку сакаат и со кого сакаат да се сексаат!Ако некој е во врска со женет или мажена,они така сакаат,они така чувствуваат,и кои сме ние да одлучуваме дали се они морални,кретени или кучки,а незнаеме кои се причините поради кои се впуштиле ва такви врски а па и не треба да не интересираат.Мали сашко е навистина уште млад,неискусен а мислам и нее женет,па нормално и така размислува.Кога бев помлада бев толку љубоморна што мислев ако маж ми ме изневери дека ке му фрлАМ СОЛНА КИСЕЛИНА ВО ОЧИ.Но со тек на времето,созревањето,сфатив дека љубовта не е да го поседуваш некого,не е потреба,која сум јас да го силам на нешто ако он не го сака тоа.Љубовта е давање,узајамно давање,и ако некој оди со друг надвор од бракот можеби е само промена да се разбие брачна монотонија,а ако се развие љубов и потреба да тие две особи сакаат да си формираат своја заедница треба да ги оставиме со драго срце и да се остане пријател во име на децата.Може и јас да отидам со некој женет,но тоа само од ќеиф,а не да го мажам,ниту деца да му страдат,а не мора ни жена да знае.Има начини и начини,а кој како му е воља така нека прави.Се додека нема насилство,омаловажување,учествува во одгледување то на деца,може барем јас така размислувам секој да си направи една промена и ке повторам тоа е само промена нее неверсто.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 296012, member: 3931"] Многу години,многу,поминаа,кога на нас,женскиот свет ни беше забрането уживањето во сексуални односи со излитени фрази:тој само ке те искористи или чувај се невина до бракот,БЉАК.Како и мажите така и жените треба слободно колку сакаат и со кого сакаат да се сексаат!Ако некој е во врска со женет или мажена,они така сакаат,они така чувствуваат,и кои сме ние да одлучуваме дали се они морални,кретени или кучки,а незнаеме кои се причините поради кои се впуштиле ва такви врски а па и не треба да не интересираат.Мали сашко е навистина уште млад,неискусен а мислам и нее женет,па нормално и така размислува.Кога бев помлада бев толку љубоморна што мислев ако маж ми ме изневери дека ке му фрлАМ СОЛНА КИСЕЛИНА ВО ОЧИ.Но со тек на времето,созревањето,сфатив дека љубовта не е да го поседуваш некого,не е потреба,која сум јас да го силам на нешто ако он не го сака тоа.Љубовта е давање,узајамно давање,и ако некој оди со друг надвор од бракот можеби е само промена да се разбие брачна монотонија,а ако се развие љубов и потреба да тие две особи сакаат да си формираат своја заедница треба да ги оставиме со драго срце и да се остане пријател во име на децата.Може и јас да отидам со некој женет,но тоа само од ќеиф,а не да го мажам,ниту деца да му страдат,а не мора ни жена да знае.Има начини и начини,а кој како му е воља така нека прави.Се додека нема насилство,омаловажување,учествува во одгледување то на деца,може барем јас така размислувам секој да си направи една промена и ке повторам тоа е само промена нее неверсто. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска со оженет/омажена
На врв
Bottom