Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска со оженет/омажена
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 296010" data-attributes="member: 3001"><p>МалиСашко , животот е многу чуден. Со тек на времето човек сфаќа и работи кои не му биле сфатливи во младоста и некако многу нормално и како дел од секојдневието гледа на нив. Почнува и на смртта да гледа како и на раѓањето, нормално.</p><p>Бракот е многу комплицирана институција кога во него има деца. И во бракот човек може да проголта многу работи само поради нив. Дали е правилно или не , не знам.</p><p>Верувај и сопругата знае што се случува во нејзиниот брак, и третата знае дека е секогаш трета. Никој не е излажан ако не дозволи да биде излажан.</p><p>Никој со сила не можеш, а јас би додала и НЕ САКАМ да го врзам до мене , а тој да не е среќен. Можеби некоја краткотрајна средба ќе му/и расчисти во глава што сака понатаму во животот. А зборот неверство е само збор кој е измислен како дел од религиозна догма, имајќи етикетирачка улога . </p><p>Луѓето треба да се слободни и одговорни во своите постапки само поради себе , а не поради тие околу себе. И животот секој нека си го живее како што милува и како му е убаво. Се е човечки.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 296010, member: 3001"] МалиСашко , животот е многу чуден. Со тек на времето човек сфаќа и работи кои не му биле сфатливи во младоста и некако многу нормално и како дел од секојдневието гледа на нив. Почнува и на смртта да гледа како и на раѓањето, нормално. Бракот е многу комплицирана институција кога во него има деца. И во бракот човек може да проголта многу работи само поради нив. Дали е правилно или не , не знам. Верувај и сопругата знае што се случува во нејзиниот брак, и третата знае дека е секогаш трета. Никој не е излажан ако не дозволи да биде излажан. Никој со сила не можеш, а јас би додала и НЕ САКАМ да го врзам до мене , а тој да не е среќен. Можеби некоја краткотрајна средба ќе му/и расчисти во глава што сака понатаму во животот. А зборот неверство е само збор кој е измислен како дел од религиозна догма, имајќи етикетирачка улога . Луѓето треба да се слободни и одговорни во своите постапки само поради себе , а не поради тие околу себе. И животот секој нека си го живее како што милува и како му е убаво. Се е човечки. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска со оженет/омажена
На врв
Bottom