Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска со оженет/омажена
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Scars" data-source="post: 261013" data-attributes="member: 264"><p>Таа врска не можи да функционира совршено.Една врска која е тајна не е ''дозволена'',па камоли совршена.Кога некој те крија и не те покажува во јавност значи има нешто тука.Е,сега ако од твоја страна е само чист секс нема љубов можи лесно да се прекини,зошто од негова страна сигурно не е љубов.Зошто ако е љубов не би требало тој да биди во брак,а тебе да те сака,мене искрено тоа ми е чудно.Сепак треба да се прекини тааа врска,па макар колку и невозможно да е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Scars, post: 261013, member: 264"] Таа врска не можи да функционира совршено.Една врска која е тајна не е ''дозволена'',па камоли совршена.Кога некој те крија и не те покажува во јавност значи има нешто тука.Е,сега ако од твоја страна е само чист секс нема љубов можи лесно да се прекини,зошто од негова страна сигурно не е љубов.Зошто ако е љубов не би требало тој да биди во брак,а тебе да те сака,мене искрено тоа ми е чудно.Сепак треба да се прекини тааа врска,па макар колку и невозможно да е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска со оженет/омажена
На врв
Bottom