Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска без обврска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 152303" data-attributes="member: 1867"><p>Хм... кога после неколку падови, туркања на ѕид со глава, трескања во земја од височина која духот не може да ја издржи... тогаш врска од овој тип е добредојдена и тоа како.</p><p>Постојат и такви врски, кај што оковите се задолжителни и силно притискаат, што ни една личност која барем малку се сака себеси не може да ја издржи болката од истите. Не поради желбата за слобода, не поради гордост или емоции, туку подади она што можеме да го наречеме свое јас.</p><p>Зошто да е глупаво или незрело? Додека се градам себеси како личност не ми требаат окови кои притискајки ме ке ме однесат во непосакуван правец.</p><p>Зошто да се врзувам? Кога можам да уживам во миговите поминати со личноста која ми ја разбива монотонијата, без да градам кули кои еден ден најверојатно ке ми се срушат над глава.</p><p></p><p>Ги сакам овие врски, мислам дека никогаш повторно не би издржала нешто посериозно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 152303, member: 1867"] Хм... кога после неколку падови, туркања на ѕид со глава, трескања во земја од височина која духот не може да ја издржи... тогаш врска од овој тип е добредојдена и тоа како. Постојат и такви врски, кај што оковите се задолжителни и силно притискаат, што ни една личност која барем малку се сака себеси не може да ја издржи болката од истите. Не поради желбата за слобода, не поради гордост или емоции, туку подади она што можеме да го наречеме свое јас. Зошто да е глупаво или незрело? Додека се градам себеси како личност не ми требаат окови кои притискајки ме ке ме однесат во непосакуван правец. Зошто да се врзувам? Кога можам да уживам во миговите поминати со личноста која ми ја разбива монотонијата, без да градам кули кои еден ден најверојатно ке ми се срушат над глава. Ги сакам овие врски, мислам дека никогаш повторно не би издржала нешто посериозно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска без обврска
На врв
Bottom