Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска без обврска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 151098" data-attributes="member: 613"><p>Друго што и да напишам ке е без врска,туку едно нешто сакав само да кажам односно прашам де,зошто врската е издекларирана како нешто со окови?</p><p>Зарем оковите не се ставаат присилно?</p><p>Зарем во врска не влегуваме доброволно.Зошто окови тогаш?</p><p>Е да,јас сум буквалист,а околината ме доживува како што нејзе во моментот и одговара.Час буквално,час тотално далеку од буквалноста.Зависи на кој како е расположен во моментот,и сам избира колку долго ке му трае тој момент.</p><p>Не ги сакам врските без обврски,уживам во прангите,во тој поглед сум мазохист.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 151098, member: 613"] Друго што и да напишам ке е без врска,туку едно нешто сакав само да кажам односно прашам де,зошто врската е издекларирана како нешто со окови? Зарем оковите не се ставаат присилно? Зарем во врска не влегуваме доброволно.Зошто окови тогаш? Е да,јас сум буквалист,а околината ме доживува како што нејзе во моментот и одговара.Час буквално,час тотално далеку од буквалноста.Зависи на кој како е расположен во моментот,и сам избира колку долго ке му трае тој момент. Не ги сакам врските без обврски,уживам во прангите,во тој поглед сум мазохист. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска без обврска
На врв
Bottom