Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска без обврска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 151086" data-attributes="member: 1176"><p>Врска без обврска, мување, friends with benefits, fuck buddies, се гледаме, врска ама не моногамна.... Да му се слоши на човек од сите терминологии.</p><p></p><p>Некои ќе мислат дека ми е застарено мислењето, ама тоа сум јас.</p><p>Врска без обврска ти е кога партнерот те користи за бакнување и секс, но не е должен за другите "oбврски" кои ги бара врската.</p><p>Пример: - Kај беше вчера?</p><p>- Што мора да ме контролираш, не сме во врска.</p><p></p><p>Тоа ти е кога партнерот му/и се сака да те побара, а во меѓувреме да си живее живот на сингл човек. Ни да те праша како си, како ти е денот, дали нешто ти е тешко, да те држи за рака кога треба. Си шетка наоколу, си флертува, но секогаш кога хормоните удираат, си го има партнерот за секс без обврски. </p><p></p><p>Едно големо НЕ. Сум била, живци си искинав, на крај не излезе ништо од тоа.</p><p>Јас сум ти класика човек, сексот ми значи, задоволство ми е, ама не се грижам само покрај кого ќе легнам, туку и покрај кого ќе се разбудам. Секоја им чест на луѓето што издржуваат вака, јас ете не можев.</p><p></p><p>Ми недостасува времето кога бевме помали. Се беше толку лесно.</p><p>Сакаш да се фатиме? Да/не. Сега женска/дечко си ми? Да/не.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 151086, member: 1176"] Врска без обврска, мување, friends with benefits, fuck buddies, се гледаме, врска ама не моногамна.... Да му се слоши на човек од сите терминологии. Некои ќе мислат дека ми е застарено мислењето, ама тоа сум јас. Врска без обврска ти е кога партнерот те користи за бакнување и секс, но не е должен за другите "oбврски" кои ги бара врската. Пример: - Kај беше вчера? - Што мора да ме контролираш, не сме во врска. Тоа ти е кога партнерот му/и се сака да те побара, а во меѓувреме да си живее живот на сингл човек. Ни да те праша како си, како ти е денот, дали нешто ти е тешко, да те држи за рака кога треба. Си шетка наоколу, си флертува, но секогаш кога хормоните удираат, си го има партнерот за секс без обврски. Едно големо НЕ. Сум била, живци си искинав, на крај не излезе ништо од тоа. Јас сум ти класика човек, сексот ми значи, задоволство ми е, ама не се грижам само покрај кого ќе легнам, туку и покрај кого ќе се разбудам. Секоја им чест на луѓето што издржуваат вака, јас ете не можев. Ми недостасува времето кога бевме помали. Се беше толку лесно. Сакаш да се фатиме? Да/не. Сега женска/дечко си ми? Да/не. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Врска без обврска
На врв
Bottom