Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Вработување во приватниот или државниот сектор?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 247019" data-attributes="member: 2082"><p>тоа и ми беше муабетот, никој не живее во реалноста, сите фантазираат за „високи“ места, до осмо одд. уште не знајт да го напишит то ко што требат ама доктор сакат да бидит и точка.</p><p>а и тоа да се запишиш на некој не толку тренди факултет како што викаш, не е решение.демек еве јас ќе ја створам промената тука, ќе бидам посебна и ќе се запишам на земјдолески, на пример.а П од појма немам од таа област, ниту ме интересира.</p><p>не е школо за сите.најпозитивно го кажувам ова, не е навреда ако сакаш на поинаков начин да просперираш во животов, пример со работа.подобро тоа отколку на крајот да мислиш дека си писмен, а се брукаш пред светот.</p><p>И точно, проблемот е во нас и нашите избори, зошто никој реално не согледува што е и како е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 247019, member: 2082"] тоа и ми беше муабетот, никој не живее во реалноста, сите фантазираат за „високи“ места, до осмо одд. уште не знајт да го напишит то ко што требат ама доктор сакат да бидит и точка. а и тоа да се запишиш на некој не толку тренди факултет како што викаш, не е решение.демек еве јас ќе ја створам промената тука, ќе бидам посебна и ќе се запишам на земјдолески, на пример.а П од појма немам од таа област, ниту ме интересира. не е школо за сите.најпозитивно го кажувам ова, не е навреда ако сакаш на поинаков начин да просперираш во животов, пример со работа.подобро тоа отколку на крајот да мислиш дека си писмен, а се брукаш пред светот. И точно, проблемот е во нас и нашите избори, зошто никој реално не согледува што е и како е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Вработување во приватниот или државниот сектор?
На врв
Bottom